Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Juuse Saroksen kausi päättyi pettymykseen – Vancouver toiselle kierrokselle

Vancouver Canucksin Pius Suter ratkaisi Nashville Predatorsia vastaan sarjan. Juuse Saros antautui.
AOP

NHL:n pudotuspeleissä on enää kaksi ottelusarjaa ratkaisematta ensimmäisen kierroksen osalta, kun Vancouver Canucks selvitti kuudentena joukkueena tiensä toiselle kierrokselle. Canucks kaatoi ottelusarjan kuudennessa kamppailussa Nashville Predatorsin vieraskaukalossa niukimmalla mahdollisella tavalla. Canucks kohtaa toisella kierroksella Edmonton Oilersin, joka sijoittui toiseksi NHL:n Tyynenmeren divisioonassa Canucksin jälkeen.

Rick Tocchettin valmentama Vancouver Canucks on selvittänyt tiensä ensimmäiseltä pudotuspelikierrokselta jatkoon. Canucks kaatoi Andrew Brunetten valmentaman Nashville Predatorsin kuudennessa ottelussa 1-0 -lukemin ja eteni jatkoon voitoin 4-2. Ottelusarjassa Canucks nappasi kolme neljästä voitosta vieraskaukalossa.

Canucksin ykköstähdeksi ottelusarjan kuluessa nousi latvialainen kolmosmaalivahti Arturs Silovs, joka torjui kuudenteen kamppailuun nollapelin. Silovs koppasi ratkaisevassa kamppailussa 28 kiekkoa ja oli ohittamaton.

Ottelusarjan ratkaisevan osuman laukoi sveitsiläishyökkääjä Pius Suter. Suterille maali oli kevään toinen. Suterin maaliin esityön tekivät Brock Boeser ja Elias Pettersson. Maali syntyi vain 79 sekuntia ennen kolmannen erän päätöstä.

Predatorsin maalilla Juuse Saros torjui kuudennessa ottelussa yhteensä 28 kertaa. Kuudessa ottelussa suomalaisen torjuntaprosentti oli 90,0 ja päästettyjen maalien keskiarvo erittäin hyvä 2,02, mutta se ei riittänyt viemään joukkuetta jatkoon.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL