Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

Tappara jälleen Suomen mestari – Petri Kontiolan uralle mahtava päätös

Petri Kontiola nostaa Kanada-maljaa.
AOP

Liigassa kausi on päättynyt jälleen tutulla tavalla, sillä Tampereen Tappara on jälleen Suomen mestari. Tappara voitti jo kolmannen Suomen mestaruuden putkeen kaatamalla Lahden Pelicansin finaaleissa toisena vuotena putkeen. Tappara oli jälleen vahvempi viidessä ottelussa.

Rikard Grönborgin valmentama Tampereen Tappara otti jälleen kerran näytöstyyliin Suomen mestaruuden nimiinsä.

Tappara juhli lähes 13 tuhannen katsojan edessä Nokia Areenassa kolmatta perättäistä Suomen mestaruutta kaatamalla Tommi Niemelän valmentaman Lahden Pelicansin 3-0 -lukemin ratkaisevassa finaalissa. Ottelusarja meni kolmatta vuotta putkeen Tapparan nimiin viidessä ottelussa.

Ottelussa avauserä oli maaliton, mutta ajassa 31.30 Heikki Liedes laukoi kevään neljännellä maalilla voittomaaliksi jääneen 1-0 -osuman. Kolmannen erän alussa Petri Kontiolan huimasta syötöstä edelliseen otteluun hattutempun laukonut Anton Levtchi iski 2-0 -maalin. Loppulukemat tyhjiin löi norjalaishyökkääjä Philip Granath reilu minuutti ennen päätössummeria.

Christian Heljanko päätti uransa tältä erää Tapparassa nollapeliin. Liigan paras maalivahti viimeisten kausien osalta koppasi ratkaisevaan otteluun yhteensä 15 kiekkoa. Niklas Kokko torjui Pelicansin maalilla 20 kertaa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga