Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

Jättimäinen maali! – Pelicansille ensimmäinen kiinnitys

Pelicansin Patrik Carlssonista jatkoeräsankari.
AOP

Kevään 2024 Liigan finaalisarjassa nähdään varmuudella vähintään viisi ottelua. Se varmistui keskiviikkoiltana toisessa jatkoerässä Tampereen Nokia Areenassa, kun Lahden Pelicans haki tarvittavan ensimmäisen ryöstön. Pelicans kaatoi ottelusarjan kolmannessa kamppailussa Tampereen Tapparan ja pääsee hakemaan sarjalle tasoittavaa voittoa perjantaina kotiyleisön edessä.

Tommi Niemelän valmentama Lahden Pelicans nappasi Liigan mestaruustaistelun kannalta äärimmäisen tärkeän voiton. Pelicans kaatoi vieraskaukalossa Tampereen Tapparan 2-1 -lukemin.

Ottelu Rikard Grönborgin valmentamaa miehistöä vastaan eteni toiseen jatkoerään, jossa vieraiden sankariksi nousi pudotuspelikevään neljännellä maalilla ruotsalaishyökkääjä Patrik Carlsson.

Ottelun varsinaisen peliajan maalit nähtiin ensimmäisen 21 minuutin aikana. Pelicans karkasi Lubos Horkyn maalilla avauserässä johtoon, mutta Otto Rauhala tasoitti ottelun toisen erän alussa. Kolmannessa erässä Tappara pääsi Saku Salmisen ulosajon myötä yrittämään viiden minuutin ajan ylivoimalla voittomaalia, mutta Niklas Kokko ja Pelicansin puolustus kesti paineen.

Ensimmäisessä jatkoerässä Pelicans oli aktiivinen, mutta molemmilla joukkueilla oli mahdollisuutensa maalintekoon. Lopulta ratkaisu nähtiin ajassa 84.40. Carlssonin maaliin upean esityön teki tähtihyökkääjä Ryan Lasch.

Kokko torjui vieraiden maalilla voiton eteen yhteensä 30 kertaa. Christian Heljanko koppasi 25 kiekkoa kotijoukkueen maalilla.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga