Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Edmonton Oilersille historiallinen voitto! – kanadalaistähti hurjassa vireessä

Edmonton Oilersin Stuart Skinner torjui uransa ensimmäisen nollapelin pudotuspeleissä.
AOP

NHL:n pudotuspeleissä on jokaista ottelusarjaa pelattu nyt vähintään neljä ottelua ja yksi kahdeksasta sarjasta on ratkennut. Seitsemän muuta sarjaa on 2-1 -tai 3-1 -tilanteessa ja niin on myös Edmonton Oilersin sekä Los Angeles Kingsin välinen sarja. Oilers haki toisen voiton Los Angelesista tylyllä tavalla varhain maanantaiaamuna Suomen aikaa ja on voiton päässä toisesta kierroksesta.

Kris Knoblauchin valmentama Edmonton Oilers eteni varhain maanantaiaamuna Suomen aikaa yhden voiton päähän NHL:n pudotuspelien toisesta ottelukierroksesta. Oilers nollasi vieraskaukalossa Los Angeles Kingsin. Oilers oli Jim Hillerin valmentamaa joukkuetta toisessa erässä syntyneellä ylivoimamaalilla 1-0 -lukemin.

Oilers siirtyi ottelusarjassa voitoin 3-1 -johtoon ja omaa mahdollisuuden edetä toiselle kierrokselle joko Vancouver Canucksia tai Nashville Predatorsia vastaan seuraavassa ottelussaan. Canucks johtaa Predatorsia 3-1 -lukemin.

Oilersin ainut maali kanadalaispuolustaja Evan Bouchardin toimesta, joka lämäsi Leon Draisaitlin syötöstä kiekon ohi voimattoman David Rittichin. Kingsin maalille vaihdettu Rittich torjui ottelussa vain 12 kertaa. 13 Oilersin laukomaa kiekkoa on pienin määrä, mitä organisaatio on yhdessä ottelussa laukonut Connor McDavidin pelatessa.

Vieraiden maalilla Edmontonista kotoisin oleva kanadalaismaalivahti Stuart Skinner torjui uransa ensimmäisen nollapelin pudotuspeleissä. Skinner teki ottelussa pari isompaa torjuntaa, mutta pääsääntöisesti Oilersin viisikkopuolustus piti Kingsin pois todella hyviltä maalintekopaikoilta. Skinnerille kertyi yhteensä 33 torjuntaa.

Kanadalaisen torjuntamäärä nollapeliin on organisaation historian kolmanneksi suurin pudotuspeleissä. Grant Fuhr torjui vuonna 1984 34 kertaa nollapelin ja eteen isoin torjuntamäärä nollapeliin on nähty Curtis Josephin toimesta. Joseph torjui kevään 1997 pudotuspeleissä 43 torjunnan nollapelin.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL