Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Salama iski Tampassa – Florida Panthers pahassa sillassa

Tampa Bay Lightningin Brayden Point ja Florida Panthersin Sam Reinhart.
AOP

NHL:n pudotuspeleissä käydään sunnuntain vastaisena yönä Suomen aikaa todella iso ottelu. Floridan osavaltion paikallisväännössä Florida Panthersilla on sunnuntaina mahdollisuus edetä toiselle pudotuspelikierrokselle. Panthers johtaa Tampa Bay Lightningia vastaan ottelusarjaa tylyin 3-0 -lukemin, mutta neljäs ottelu käynnistyi Panthersin kannalta vieraskaukalossa ikävästi.

Jon Cooperin valmentama Tampa Bay Lightning aloitti ryminällä ottelusarjan neljännen kamppailun Paul Mauricen valmentamaa Florida Panthersia vastaan. Lightning karkasi ottelun avauserässä 3-0 -johtoon kolmella erikoistilannemaalilla.

Lightning karkasi ottelussa johtoon erän toisella ylivoimalla, kun Steven Stamkos sivalsi kevään neljännen maalin Brayden Pointin erinomaisesta syötöstä.

Panthers pääsi erän puolivälissä ylivoimalle ensimmäistä kertaa ottelussa, mutta maalinteossa onnistui kotijoukkue. Alivoiman viimeisillä sekunneilla avausmaaliin syöttöpisteen saanut Brandon Hagel lähti hyökkäämään ja laukoi terävällä rannelaukauksella pelivälineen Oliver Ekman-Larssonin jaloista yläkulmaan ohi Sergei Bobrovskyn. Hagelille maali oli kevään toinen.

Vajaat viisi minuuttia ennen erän päätöstä Lightning onnistui kolmatta kertaa erässä. Tällä kertaa ottelussa pelattiin neljällä neljää vastaan, kun avausmaalin syöttänyt Point iski vanhanaikaisella kiekon ohi Bobrovskyn. Syöttöpisteet maaliin menivät Victor Hedmanille ja Nikita Kucheroville. Pointille maali oli toinen pudotuspeleissä.

Bobrovsky oli avauserässä melkoisessa rumputulessa vieraiden maalilla. Kokenut venäläinen torjui kymmenen kertaa. Kotijoukkueen maalilla Bobrovskyn maanmies Andrei Vasilevskiy torjui vain viisi laukausta.

Paluun lähes kolmen kuukauden tauon jälkeen kokoonpanoon tehnyt Mikhail Sergachev pelasi avauserässä kotijoukkueen takalinjoilla lähes kuusi minuuttia. Hedman pelasi lähes kymmenen minuuttia.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL