Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Tätä et näe usein! – Fantastinen pelastus NHL-ottelussa

Sergei Bobrovsky Panthersin maalilla.
AOP

NHL:n pudotuspelit ovat vauhdissa ja Floridan osavaltiossa pelataan ensimmäisen kierroksen toista ottelua. Florida Panthersin ja Tampa Bay Lightningin välinen ottelusarja käynnistyi Panthersin kotivoitolla. Panthers hakee toista kiinnitystä jatkopaikkaan, mutta toinen ottelu noudattaa samaa kaavaa kuin ensimmäinenkin tiukkuuden puolesta.

Paul Mauricen valmentaman Florida Panthersin ja Jon Cooperin valmentaman Tampa Bay Lightningin välinen ottelusarja on edennyt toisen ottelun kolmanteen erään. Toisessa ottelussa tunne on ollut korkealla kahden ensimmäisen erän aikana, sillä jäähyjä on jaettu runsaasti ja maaleja on nähty ensimmäistä ottelua enemmän.

Ottelun avauserä oli täysin Panthersin, sillä joukkue johti laukauksia 13-3 -lukemin ensimmäisen 20 minuuttisen jälkeen ja taululla paloi 2-0 -johtolukemat. Panthersilta maalinteossa avauserässä onnistuivat Sam Bennett ja Vladimir Tarasenko. Bennett sai syöttöpisteen Tarasenkon maaliin, mutta joutui jättämään ottelun kesken toisen erän alussa pienen vamman takia.

Toinen erä ottelussa olikin Lightningin näytöstä. Joukkue nousi maalin päähän heti ensimmäisellä peliminuutilla ja hetkeä myöhemmin ylivoimalla tasoihin. Kavennusmaali meni Brayden Pointin nimiin ja tasoitusmaali ylivoimalla Steven Stamkosille, joka lämäsi Victor Hedmanin levityksestä kiekon yläkulmaan ohi Sergei Bobrovskyn.

Sergei Bobrovsky Panthersin maalilla.

Lightning sai loistavan mahdollisuuden erän loppupuolella maalintekoon, kun kanadalaispuolustaja Mathew Dumballe avautui täysin tyhjä maali, mutta maalivahti Bobrovsky venyi akrobaattiseen venytykseen ja ryösti kanadalaiselta täysin selvän maalin.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL