Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Jättimäinen tehoilta! – NHL:n mestarisuosikki nappasi rutiinivoiton

New York Rangersin Vincent Trocheck pudotuspeleissä Washington Capitalsia vastaan.
AOP

NHL:n yksi suurimmista mestarisuosikeista, koko runkosarjan pisteissä nimiinsä vienyt New York Rangers siirtyi pudotuspeleissä kahden voiton päähän jatkopaikasta. Rangers nappasi Madison Square Gardenissa keskiviikon vastaisena yönä Suomen aikaa jo toisen voittonsa Washington Capitalsia vastaan. Ottelusarjan kaksi seuraavaa ottelua pelataan Yhdysvaltain pääkaupungissa.

Peter Lavioletten valmentama New York Rangers nappasi NHL:n pudotuspeleissä todellisen rutiinivoiton. Rangers kaatoi ottelusarjan toisessa ottelussa Washington Capitalsin hyvinkin normaalilla suorituksella. Rangers oli Spencer Carberyn valmentamaa miehistöä parempi 4-3 -lukemin.

Ottelussa Capitals karkasi avauserässä johtoon, mutta Rangers käänsi tilanteen ennen toista erää. Toisen erän alussa Capitals nousi tasoihin, mutta erän loppupuolen kaksi maalia käänsivät koko kamppailun kotijoukkueen eduksi. Capitals nousi kolmannessa erässä vielä maalin päähän, mutta ei onnistunut tekemään tasoitusmaalia.

Rangersin ykköstähti ottelussa oli tehot 1+1 iskenyt Vincent Trocheck. Trocheck oli aloitusympyrässä erinomainen voittamalla yhteensä 25’stä aloituksesta 17. Trocheck pelasi ottelussa yhteensä 22.40 minuuttia.

Kotijoukkueelta kahden tehopisteen iltaa viettivät myös ykkössentteri Mika Zibanejad ja entinen ykkösvaraus Alexis Lafreniere. Zibanejad iski 1+1 tehot ja Lafreniere syötti kaksi joukkueensa maalia. Rangersin voittomaali toisen erän lopulla meni puolustaja K’Andre Millerin nimiin alivoimalla. Igor Shesterkin torjui erinomaisella tasolla kotijoukkueen maalilla koppaamalla kiekon 22 kertaa.

Capitalsin maaleista ottelussa vastasivat Dylan Strome, Connor McMichael ja tehot 1+1 iskenyt Tom Wilson. Charlie Lindgren torjui 23 kertaa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL