Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n mestarisuosikilta tyly aloitus pudotuspeleihin

Boston Bruinsin Jake DeBrusk iski kolme tehopistettä Toronto Maple Leafsia vastaan. Mitch Marner jäi pisteittä.
AOP

NHL:n pudotuspeleissä on saatu kaksi ensimmäistä ottelusarjaa käyntiin. Toinen sunnuntain vastaisena yönä Suomen aikaa käynnistynyt ottelusarja oli Boston Bruinsin ja Toronto Maple Leafsin välinen sarja. Ottelusarjaan lähdettiin tasaisista lähtökohdista, mutta Bruins oli sarjan ensimmäisessä kamppailussa merkittävästi vahvempi.

Viime kaudella kautensa pettymykseen päättänyt Boston Bruins käynnisti pudotuspelit todella jykevästi. Jim Montgomeryn valmentama Bruins oli TD Gardenissa todella kova isäntä kaatamalla vahvan 40 minuutin ansiosta Toronto Maple Leafsin. Bruins oli Sheldon Keefen valmentamaa miehistöä parempi lopulta lukemin 5-1.

Ottelun avauserässä Bruins karkasi johtoon ja toisessa erässä kotijoukkue onnistui tekemään kolme maalia joista kaksi syntyi viimeisen kuuden minuutin aikana. Kolmannessa erässä nähtiin vielä kummaltakin joukkueelta yksi maali, kun Maple Leafs ensin kavensi ottelun eron kolmeen maaliin. Loppulukemat lauottiin tyhjiin kotijoukkueen toimesta.

Bruinsin ykköstähti ottelussa oli kolme tehopistettä ja uljaat kolme tehopistettä viimeistellyt jenkkihyökkääjä Jake DeBrusk. Bruinsin kapteeni Brad Marchand iski ottelussa 0+2 tehot yhdessä puolustaja Charlie McAvoyn tavoin. Muut maalit menivät John Beecherin, Brandon Carlon ja Trent Fredericin nimiin. Jeremy Swayman pelasi erinomaisesti kotijoukkueen maalilla torjumalla voiton eteen yhteensä 35 kertaa.

Maple Leafsin ainut maali ottelussa meni David Kämpfin nimiin kolmannessa erässä. Venäläismaalivahti Ilya Samsonov torjui ottelussa 19 kertaa vieraiden maalilla.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL