Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Dallas Stars valloitti läntisen konferenssin! – tässä pudotuspelivastustaja

Dallas Stars juhlii voittoa ja Roope Hintzin maalia.
AOP

NHL:ssä viime kaudella läntisen konferenssin finaaleihin yltänyt Dallas Stars valloitti tällä kaudella koko läntisen konferenssin runkosarjan osalta. Stars nappasi seurahistorian viidennen läntisen konferenssin voiton keräämällä yhteensä 52 voittoa ja 113 pistettä. Starsin ero konferenssin toiseksi sijoittuneeseen Vancouver Canucksiin on 2-4 pistettä. Canucks pelaa runkosarjan viimeisen ottelunsa perjantain vastaisena yönä Suomen aikaa.

Pete DeBoerin valmentama Dallas Stars nappasi NHL:ssä todella maukkaan voiton runkosarjan viimeisestä ottelustaan. Stars kaatoi jatkoajalle ja lopulta rangaistuslaukauskilpailuun venyneessä ottelussa Drew Bannisterin valmentaman St. Louis Bluesin. Stars oli vahvempi 2-1 -lukemin.

Stars nousi ottelun kolmannessa erässä tasoihin Mason Marchmentin maalilla. Tasapeli riitti varmistamaan joukkueelle läntisen konferenssin voiton.

Suomalaisten tähdittämä joukkue kohtaa ensimmäisellä pudotuspelikierroksella joko Los Angeles Kingsin tai Vegas Golden Knightsin. Kings on tällä hetkellä konferenssin kahdeksannella sijalla pisteen päässä Golden Knightsista.

Golden Knights kohtaa runkosarjan viimeisessä ottelussa kotonaan Anaheim Ducksin, kun taas Kings pelaa kotijäällään Chicago Blackhawksia vastaan. Lähtökohtaisesti tämä tarkoittaa sitä, että joukkueet voittavat pelinsä, joten Stars kohtaisi Kingsin ja hallitseva Stanley Cup -mestari kohtasi Edmonton Oilersin.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL