Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Jenkkitähti heilutti jälleen verkkoa! – kestosuosikille karu tappio NHL:ssä

Mitch Marner ja Auston Matthews juhtii Toronto Maple Leafsin maalia Tampa Bay Lightningia vastaan.
AOP

NHL:n yksi suurimmista mestarisuosikeista Toronto Maple Leafs otti todella mielekkään voiton NHL:ssä. Maple Leafs kaatoi jatkoajalle venyneessä ottelussa Pittsburgh Penguinsin, joka taistelee itäisen konferenssin viimeisistä pudotuspelipaikoista.

Sheldon Keefen valmentama Toronto Maple Leafs otti viidennen voiton kuuteen edelliseen kamppailuun kaatamalla Pittsburgh Penguinsin kotijäällään. Maple Leafs oli Mike Sullivanin valmentamaa miehistöä vahvempi 3-2 -lukemin jatkoajalle venyneessä ottelussa.

Penguinsilla katkesi ottelussa neljän ottelun mittainen voittoputki. Penguinsilla on kasassa tällä hetkellä 78 otteluun 84 pistettä ja joukkue on tasapisteissä Detroit Red Wingsin kanssa, joka taistelee myös itäisen konferenssin viimeisestä pudotuspelipaikasta. Joukkueet kohtaavat toisensa myöhemmin tällä viikolla.

Otteluun vieraat saivat vahvan alun, kun avauserän lopulla ruotsalaishyökkääjä Rikard Rakell laukoi Penguinsin edelle. Tämän jälkeen ottelussa kaksi seuraavaa maalia menivät Maple Leafsin nimiin. Voimahyökkääjä Matthew Knies tasoitti kamppailun toisessa erässä ja Auston Matthews tälläsi ylivoimalla kolmannen erän alussa 2-1 -johtomaalin. NHL:n maalipörssin voittavalle Matthewsille osuma oli jo kauden 65.

Penguins tuli ottelussa vielä kuitenkin tasoihin kolmannen erän lopulla, kun reilut kuusi minuuttia ennen varsinaisen peliajan päätöstä joukkueen voimahyökkääjä Drew O’Connor lapioi maalin edestä kiekon ohi Ilya Samsonovin.

Varsinaisen peliajan lopulla ei enää saatu ratkaisua tasaiselle ottelulle, joten kamppailussa edettiin jatkoajalle, jota pelattiin 90 sekuntia ennen ratkaisun syntymistä. Kotijoukkueen sankariksi nousi peruspuolustaja Jake McCabe, joka iski vahvan nousun päätteeksi kiekon ohi Alex Nedeljkovicin.

Voitolla Maple Leafs tiukensi asemaansa NHL:n Atlantin divisioonan kolmannella sijalla. Eroa neljäntenä olevaan Tampa Bay Lightningiin on kuusi pistettä ja edellä olevaan Florida Panthersiin kolme. Maple Leafsilla on vielä viisi ottelua runkosarjaa jäljellä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL