Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Kanadalaistähden maalit liikaa! – NHL:n suomalaisten tähdittämä joukkue murskavoittoon

Dallas Starsin Tyler Seguin iski kaksi maalia joukkueen vierasvoitossa Colorado Avalanchea vastaan.
AOP

Maailman parhaassa jääkiekkoliiga NHL:ssä pelataan varhain maanantaiaamuna isoista panoksista. NHL:n läntisen konferenssin kaksi kärkijoukkuetta Dallas Stars ja Colorado Avalanche kohtaavat toisensa Avalanchen kotiareenalla. Ottelusta saatiin melkoinen maalijuhla, mutta lopulta Stars oli vahvempi.

Pete DeBoerin valmentama Dallas Stars nappasi NHL:ssä todella isot pisteet läntisen konferenssin voittotaistelun kannalta. Stars kaatoi vieraskaukalossa Colorado Avalanchen vahvan esityksen päätteeksi. Stars oli Jared Bednarin valmentamaa miehistöä vahvempi lopulta tylyin 7-4 -lukemin.

Voiton myötä Stars venytti piste-eronsa Avalancheen jo viiteen, kun kummallakin joukkueella on neljä ottelua runkosarjaa jäljellä. Stars päättää runkosarjan neljään kotiotteluun. Starsin ero koko NHL:n läntisen konferenssin kärjessä toiseen on samat viisi pistettä. Vancouver Canucks jakaa Avalanchen kanssa toista sijaa, mutta Canucksilla on vielä viisi ottelua runkosarjaa jäljellä.

Starsin ykköstähti ottelussa oli kaksi maalia viimeistellyt Tyler Seguin. Seguin iski ylivoimalla toisessa erässä joukkueensa 4-2 -maalin ja sinetöi loppulukemat tyhjiin. Edellisen ottelun huilannut kanadalaisveteraani on iskenyt tällä kaudella yhteensä 25 maalia.

Starsin suomalaisista Roope Hintz onnistui maalinteossa toisessa erässä Seguinin tavoin ylivoimalla ja nosti koko kauden maalisaldon 30 osumaan. Uransa 600. NHL:n runkosarjaottelun pelannut Esa Lindell kirjasi syöttöpisteen Jamie Bennin avauserässä iskemään 2-1 -maaliin. Benn iski ottelussa tehot 1+2. Starsin huippulupaava kanadalaishyökkääjä Wyatt Johnston iski ottelussa 1+2 tehot ja yhdysvaltalaispuolustaja Thomas Harley keräsi kolme syöttöpistettä.

Avalanchen maalit ottelussa menivät Sean Walkerin, Artturi Lehkosen, Brandon Duhaimen ja Jonathan Drouinin nimiin. Nathan MacKinnon syötti kaksi maalia ja nosti kauden syöttöpisteiden määrän jo 85’n. Lehkoselle toisen erän alussa syntynyt ylivoimamaali oli kauden 15’sta osuma.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL