Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Suomen NHL-tähti hurjassa vireessä! – jättitehot tärkeässä ottelussa

Carolina Hurricanesin Teuvo Teräväinen pelaa huippukautta NHL:ssä.
AOP

NHL:n yksi suurimmista mestarisuosikeista eli Carolina Hurricanes nappasi todella makean voiton NHL:ssä. Hurricanes palasi päiväjärjestykseen Columbus Blue Jacketsia vastaan pelatussa kotiottelussa. Hurricanesin voiton takuumiehinä häärivät tuttuun tyyliin suomalaispelaajat.

Rod Brind’Amourin valmentama Carolina Hurricanes otti todella isot kaksi pistettä NHL:n itäisen konferenssin kärkisijataistelussa Columbus Blue Jacketsia vastaan. Hurricanes kaatoi Pascal Vincentin valmentaman Blue Jacketsin tylysti 3-0 -lukemin. Voitto oli Hurricanesille neljäs viiteen edelliseen otteluun ja nollapeli kolmas.

78 pelatun ottelun jälkeen Hurricanes nousi 105 pisteeseen ja on Metropolien divisioonassa toisena New York Rangersin jälkeen sekä koko konferenssissa neljäntenä. Divisioonassa toiseksi sijoittunut joukkue kohtaa divisioonassa kolmanneksi sijoittuvan joukkueen pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella.

Hurricanes karkasi heti avauserässä kahden maalin johtoon reilussa 11 minuutissa. Toinen erä ottelussa oli maaliton, mutta päätöserässä kotijoukkue kaunisteli voittolukemia.

Kotijoukkueen ykköstähti ottelussa oli tehot 1+1 laukonut Teuvo Teräväinen. Teräväinen teki avauserässä ylivoimalla esityön Sebastian Ahon iskemään 2-0 -maaliin ja viimeisteli itse 3-0 -osuman päätöserässä. Suomalaistähti nosti koko kauden maalimäärän 22 osumaan ja pistesaldon 50’n.

Joukkueen avausmaalista vastasi venäläishyökkääjä Andrei Svechnikov, jolle osuma oli kauden 18’sta. Tanskalaismaalivahti Frederik Andersen torjui kauden kolmannen nollapelin ja tarvitsi tähän 23 torjuntaa. Blue Jacketsin maalilla Malcolm Subban torjui yhteensä 32 kertaa.

Hurricanesilla on runkosarjaa jäljellä vielä neljä ottelua ja näistä kaikki on vieraskentillä. Alkavalla viikolla ohjelmassa on ottelut Boston Bruinsia ja St. Louis Bluesia vastaan. Runkosarjan päättävällä viikolla joukkue pelaa Chicago Blackhawksia ja uudestaan Blue Jacketsia vastaan.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL