Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Kanadalaistähti hurjassa vireessä! – NHL:n mestarisuosikille makea voitto

Winnipeg Jetsin Mark Scheifele vietti neljän tehopisteen iltaa Jetsin kotivoitossa Arizona Coyotesista.
AOP

NHL:ssä nähtiin keskiviikon vastaisena yönä Suomen aikaa todella mielenkiintoinen ottelu, kun kaksi mestarisuosikkia kohtasivat toisensa. Madison Square Gardenissa New York Rangers isännöi Winnipeg Jetsiä. Kumpikin joukkue tavoittelee vielä konferenssien voittoa runkosarjassa ja sekin nosti tämän kamppailun panoksia pilviin.

NHL:n läntisen konferenssin voitosta yhdessä Vancouver Canucksin, Edmonton Oilersin ja Colorado Avalanchen kanssa taisteleva Winnipeg Jets otti maukkaan vierasvoiton. Jets haki täydet kaksi pistettä matkaansa Madison Square Gardenista, New Yorkista. Jets oli Peter Lavioletten valmentamaa New York Rangersia vahvempi lopulta 4-2 -lukemin.

Ottelussa avauserä oli maaliton, mutta toisessa erässä verkko heilui neljäs kertaa. Maalinteossa vieraat onnistuivat kolmesti ja kotijoukkue kertaalleen. Rangers nousi kolmannen erän lopulla maalin päähän, mutta Jets niittasi loppulukemat tyhjiin vain yhdeksän sekuntia ennen kolmannen erän päätöstä.

Jetsin ykköstähti oli syksyllä huiman jatkosopimuksen seuran kanssa tehnyt ykkössentteri Mark Scheifele. Scheifele iski otteluun kolme maalia ja nosti koko kauden maalimäärän jo 22 osumaan. Joukkueen neljännestä maalista vastasi ylivoimalla Kyle Connor toisessa erässä. Sean Monahan syötti ottelussa kaksi vieraiden maaleista.

Rangersin maalit menivät Alexis Lafrenieren ja Alexander Wennbergin nimiin. Lafreniere nosti koko kauden maalisaldon jo 20 sumaan, mikä on helposti hyökkääjän uusi yhden kauden ennätys. Kanadalaislaitahyökkääjä iski otteluun 1+1 tehot.

Connor Hellebuyck torjui vieraiden maalilla huimat 38 kertaa ja vahvisti asemiaan merkittävästi Vezina-kisassa. Igor Shesterkin torjui 23 kertaa Rangersin maalilla.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL