Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Uusi käänne NHL:ssä! – Jättisiirto sittenkin mahdollinen?

Jacob Markström Calgary Flamesin maalilla.
AOP

NHL:n siirtojen takaraja on enää alle viikon päästä. Ensi viikon perjantaina NHL:ssä lyödään siirrot jäihin ja joukkueiden tulee olla valmiita niillä pelaajilla pudotuspelitaisteluun. Yksi mielenkiintoisimmista joukkueista takarajalla on Calgary Flames, joka on tehnyt jo useampia pelaajakauppoja. Tulevaisuuden kannalta. Flames saattaa tehdä todella merkittävän kaupan lähipäivinä.

Calgary Flames jäi viime kaudella kaikkien suureksi pettymykseksi ulos NHL:n pudotuspeleistä. Kun runkosarja päättyi, niin GM Brad Treliving vapautettiin tehtävistään ja mies poistui Toronto Maple Leafsin riveihin. Myös päävalmentaja Darryl Sutter sai lähteä.

Organisaation uudeksi GM:ksi palkattiin Craig Conroy ja Conroy palkkasi uudeksi päävalmentajaksi palkkasi pitkään seuraa palvelleen Ryan Huskan.

Conroy sai käsiinsä mielenkiintoisessa tilanteessa sopimusteknisesti olleen joukkueen, jossa oli omia ongelmiaan. Suurimmat ongelmat liittyvät kokeneiden pelaajien kuten Nazem Kadrin ja Jonathan Huberdeaun pitkiin sopimuksiin, mutta ongelmia tuotti myös monien laatupelaajien sopimusten päättyminen. Flamesin joukkueen esitykset ovat helpottaneet Conroyn työtä, sillä joulukuussa näytti vielä, että Flames ei olisi pudotuspeleihin menossa.

Conroy on kaupannut runkosarjan aikana Elias Lindholmin, Chris Tanevin ja Nikita Zadorovin eteenpäin. Kaikilla sopimukset päättyivät tähän kauteen ja näistä Flames sai hyvät palautukset tulevaisuutta varten itselleen.

Maalivahti lihoiksi?

Nyt joukkue pohtii kuumeisesti ratkaisua pitkäaikaisen ykkösmaalivahtinsa suhteen. Ruotsalaismaalivahti Jacob Markströmillä on vielä kaksi vuotta sopimusta jäljellä, jolla isokokoinen Markström tienaa kuusi miljoonaa dollaria kaudesta. Tuorein uutinen kertoi, että Markström ei olisi sittenkään kaupan, mutta ruotsalaisen palveluksista isoimmin kiinnostunut New Jersey Devils ilmoittikin, että olisi valmis hankkimaan ruotsalaisen ilman palkanpidätyksiä.

Devilsillä on tällä hetkellä krooninen maalivahtiongelma, sillä viime kaudella loistaneet Akira Schmid ja Vitek Vanecek ovat olleet koko joukkueen tavoin varsin heikkoja tällä kaudella. Myöskään AHL:ssä viime kaudet esiintynyt Nico Daws ei ole parhaalla tavalla auttanut joukkuetta.

Kahdeksi seuraavaksi vuodeksi Markström voisi olla Devilsille loistava vaihtoehto etenkin, kun vapailla markkinoilla ei ole huippumaalivahteja tulossa tarjolle ensi kesänä. Flamesilla on omasta takaa kasvamassa AHL:n puolella yhdysvaltalainen huippulupaus Dustin Wolf isompiin saappaisiin, joten Markströmille ei välttämättä olisi enää lähitulevaisuudessa käyttöä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL