Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Liigassa häikäissyt tshekkitähti hämmästytti jälleen! – ”Se on vain työtäni…”

New Jersey Devils pysähtyi Lukas Dostaliin, joka torjuu Anaheim Ducksin maalilla.
AOP

NHL:n Stanley Cup -finaaleissa vuonna 2003 kohdanneet Anaheim Ducks ja New Jersey Devils ottivat mittaa toisistaan lauantain vastaisena yönä pelatulla kierroksella. Devils juhli vuonna 2003 kolmatta kymmeneen vuoteen ja toistaiseksi viimeisintä Stanley Cup -mestaruutta legendaarisen finaalisarjan päätteeksi. Nyt reilut 20 vuotta myöhemmin Ducks pääsi maksamaan kalavelkoja isommalla kädellä.

Greg Croninin valmentama Anaheim Ducks otti todella merkittävän voiton NHL:n pudotuspelitaistelun kannalta. Ducks kaatoi kotiyleisönsä edessä NHL:n itäisen konferenssin viimeisistä pudotuspelipaikoista taistelevan New Jersey Devilsin tiukan ottelun päätteeksi. Ducks oli Lindy Ruffin valmentamaa miehistöä parempi lopulta 4-3 -lukemin.

Ducksin sankariksi ottelussa nousi tshekkimaalivahti Lukas Dostal. Dostal torjui 52 kertaa ottelussa ja varmisti joukkueen voiton.

Viimeinen iso torjunta nähtiin vain kaksi sekuntia ennen kolmannen erän päätöstä, kun tshekkitähti torjui Jack Hughesin rangaistuslaukauksen kylmällä tavalla.

– Se on vain työtäni. Hommani on pysäyttää kiekkoja, kertasi Dostal tyynenä.

Ducks karkasi ottelussa 4-2 -johtoon kahden ensimmäisen erän aikana. Kolmannen erän lopulla Devils tuli maalin päähän, mutta ei tasoihin. Ducksilta Frank Vatrano iski kaksi maalia. Max Jones ja kauppahuhuissa pyörivä Adam Henrique iskivät muut maalit.

Vatrano oli aiheuttamassa viimeisessä vaihdossa rangaistuslaukausta. Yhdysvaltaishyökkääjä työnsi maalin pois paikoiltaan, kun Devils yritti tehdä Dostalin taakse maalia kovalla voimalla.

– Tiesin, että siitä tilanteesta tulee rangaistus, mutta en tiennyt, että rangaistuslaukaus. En olisi sitä muuten tehnyt. Näin, että kiekko oli maaliviivan tuntumassa, niin reaktionvarassa työnsi maalin pois paikaltaan, mutta sitten kiekko olikin maalin takana, kertasi Vatrano.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL