Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Suomalaiset tuhosivat Dallasin – Mikko Rantaselta mykistävää tehoilua

Colorado Avalanchen Mikko Rantanen tehoili.
AOP

NHL:ssä pelattiin keskiviikon vastaisena yönä Suomen aikaa jättimäinen kierros. Yksi ottelukierroksen isoimmista kamppailuista nähtiin NHL:n läntisessä konferenssissa, kun kesän 2022 Stanley Cup -mestari Colorado Avalanche isännöi Dallas Starsia. Ottelussa kohtasivat tämän kauden kaksi suurta mestarisuosikkia eikä tunnetta kovasta taistelusta jäänyt puuttumaan.

Jared Bednarin valmentama Colorado Avalanche nappasi NHL:ssä todella tyylikkään kotivoiton. Avalanche murskasi Dallas Starsin kotiyleisönsä edessä selvin lukemin. Avalanche oli Pete DeBoerin valmentamaa miehistöä vahvempi lukemin 5-1. Tappio oli Starsille jo toinen putkeen, sillä joukkue taipui edellisenä päivänä New York Islandersille kotonaan.

Otteluun Stars sai vahvan alun karkaamalla heti ensimmäisellä minuutilla johtoon, mutta tämän jälkeen Avalanche iski viisi perättäistä maalia. Avalanche johti avauserän jälkeen ottelua 2-1 -lukemin ja naulasi toisessa erässä kolme maalia. Ottelun päätöserä oli maaliton.

Avalanchelta kolme maalia meni suomalaisten nimiin. Joel Kiviranta aloitti maalinteon ja Mikko Rantanen vastasi 2-1 -voittomaaliksi jääneestä osumasta avauserässä. Artturi Lehkonen osui ottelussa ylivoimalla Rantasen esityöstä.

Ykköskentän suomalaishyökkääjät keräsivät tililleen 1+1 tehot, sillä Lehkonen teki esityön Nathan MacKinnonin iskemään 4-1 -maaliin toisessa erässä. Kivirannan osuman syöttänyt Andrew Cogliano niittasi joukkueensa 3-1 -maalin toisessa erässä vastahyökkäyksestä komealla laukauksella.

Starsin ainoasta osumasta ottelussa vastasi uransa kolmatta ottelua pelannut kanadalaishyökkääjä Logan Stankoven, joka niittasi minuutin pelin jälkeen Wyatt Johnstonin loistavasta esityöstä pelivälineen ohi 33 kertaa torjuneen Alexandar Georgievin. Jake Oettinger torjui Starsin maalilla 22 kertaa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL