Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Ruotsin NHL-tähti hurjassa iskussa! – Jättitehot murskavoitossa

Detroit Red Wingsin Lucas Raymond vietti kolmen tehopisteen iltaa NHL:ssä.
AOP

NHL:ssä pelattiin jättimäinen kierros keskiviikon vastaisena yönä Suomen aikaa. Yksi kovimmista kamppailuista pudotuspelipaikkojen suhteen käytiin Detroitissa, kun Detroit Red Wings isännöi Washington Capitalsia. Capitals tuli kamppailuun hieno voitto allaan, mutta joutui nöyrtymään kovassa vireessä olevan Red Wingsin käsittelyssä tylyllä tavalla.

Derek Lalonden valmentama Detroit Red Wings venytti NHL:ssä voittoputkensa jo kuuden ottelun mittaiseksi ja vahvisti asemiaan pudotuspelitaistelussa. Red Wings murskasi kotiyleisönsä edessä samoista sijoista taistelevan Washington Capitalsin. Red Wings kaatoi Spencer Carberyn valmentaman miehistön tylysti 8-3 -lukemin.

Otteluun Red Wings sai vahvan alun karkaamalla 2-0 -johtoon avauserässä. Toisen erän alussa Capitalsin huippulupaava sentteri nosti joukkueen maali päähän, mutta tätä seurasi jälleen kaksi kotijoukkueen osumaa. Capitals nousi erän lopulla vielä kahden maalin päähän, mutta Red Wings naulasi 13 sekuntia ennen erätaukoa ottelun viidennen osuman.

Kolmannessa erässä Red Wings karkasi heti viidennellä minuutilla neljän maalin johtoon. Capitals nousi vielä kolmen maalin päähän, mutta kolmannen erän jälkimmäisellä kympillä kotijoukkue onnistui kahdesti maalinteossa tyrehdyttäen kirin.

Red Wingsin ykköstähti ottelussa oli kolmen tehopisteen iltaa viettänyt ruotsalaistähti Lucas Raymond. Raymond naulasi ottelussa kotijoukkueen 2-0 -maalin avauserässä ja teki esityön Shayne Gostisbeheren 4-1 -voittomaaliin. Raymond saalisti toisen syöttöpisteensä 8-3 -maaliin, josta vastasi kapteeni Dylan Larkin. Maali oli Larkinille kauden 26.

Kotijoukkueelta seitsemän pelaajaa keräsi vähintään kaksi tehopistettä otteluun. Alex Lyon torjui voiton eteen 18 kertaa.

Capitalsilta maalinteossa onnistuivat Hendrix Lapierre jo toisessa ottelussa putkeen. Lapierren lisäksi Max Pacioretty ja Michael Sgarbossa naulasivat osumat. Charlie Lindgren pelasi koko ottelun torjuen 23 kertaa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL