Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n kokenut päävalmentaja myönsi karun asian – ”Virheet maksoivat paljon…”

Ottawa Senatorsin päävalmentaja Jacques Martin.
AOP

NHL:ssä pelattiin tiistain vastaisena yönä Suomen aikaa yhteensä neljän ottelun kierros. Kierroksen ensimmäisessä kamppailussa kohtasivat NHL:n itäisen konferenssin pudotuspelipaikoista taisteleva Washington Capitals sekä pohjilla pyörivä Ottawa Senators. Ottelussa saatiin todella iloiset maalijuhlat aikaiseksi etenkin kotijoukkueen toimesta.

Spencer Carberyn valmentama Washington Capitals oli todella tyly kotijoukkue. Capitals murskasi kotiyleisönsä edessä Ottawa Senatorsin. Capitals oli Jacques Martinin valmennukseen siirtynyttä Senatorsia vahvempi 6-3 -lukemin.

Senators nousi avauserässä 2-0 -tappioasemasta tasoihin ja vielä toisessa erässä maalin päähän, mutta ei lähemmäksi. Tappio oli joukkueelle äärimmäisen kriittinen pudotuspelihaaveiden kannalta.

– Näytti siltä, että oli kova taistelu tänään. Avauserässä nousimme hienosti mukaan peliin, mutta annoimme Capitalsille heti pari lisää. Toisessa erässä päästiin uudestaan peliin mukaan, mutta annoimme heti maalin takaisin. Emme saaneet maaleista tarpeeksi energiaa ja virheet maksoivat paljon tässä ottelussa, kommentoi Martin tappiota.

Senatorsin kärkihyökkääjät Brady Tkachuk ja Shane Pinto iskivät 1+2 tehot taululle. Kolmannesta maalista vastasi kanadalaishyökkääjä Drake Batherson.

Ottelun joukkueen maalilla aloitti ruotsalaismaalivahti Anton Forsberg, joka torjui kuusi vetoa avauserään ja päästi neljä maalia. Joonas Korpisalo torjui kahdeksan vetoa toisen ja kolmannen erän aikana.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL