Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Kestomenestyjälle karmaiseva uutinen! – NHL:n supertähti leikkauspöydälle

Tampa Bay Lightningin Mikhail Sergachev tuulettaa maalia.
AOP

NHL:n 2020-luvun menestynein organisaatio eli Tampa Bay Lightning on tiukassa tilanteessa. Lightning taistelee tiukasti paikasta pudotuspeleissä, mutta taisteluun tuli yksi iso lovi, sillä joukkue menetti supertähtensä kokoonpanosta loukkaantumisen vuoksi.

NHL:ssä 2020-luvulla kolmesti Stanley Cup -finaaleissa esiintynyt ja kahdesti Stanley Cupin voittanut Tampa Bay Lightning on tiukassa tilanteessa.

Jon Cooperin valmentamalla miehistöllä on 51 ottelun jälkeen kasassa 27 voittoa ja yhteensä 59 pistettä. Kun runkosarjaa on jäljellä joukkueen osalta enää 31 ottelua, niin Lightningilta vaaditaan vähintään 41 pistettä pudotuspelipaikan varmistamiseen ja se tarkoittaa 20 voittoa.

Lightning joutuu lähtemään seuraavaan punnerrukseen ilman venäläistähti Mikhail Sergachevia. Sergachev taklattiin New York Rangersia vastaan pelatussa ottelussa ja venäläispuolustaja rikkoi jalkansa. Venäläinen tarvitsee jalkavammaan leikkaushoitoa, mikä pitää tämän sivussa kokoonpanosta mahdollisesti kaksi kuukautta. Puolustajalta katkesi sekä pohje-, että sääriluu.

– Se oli kauheaa. Tuntuu ikävältä hänen kannaltaan. Sergachevin loukkaantuminen vaikutti selvästi joukkueemme pelaamiseen, kertasi Cooper.

Rangers kaatoi toisen erän maaleilla Lightningin ottelussa 3-1 -lukemin. Venäläispuolustaja loukkaantui toisen erän puolivälissä.

Ottelu oli Sergacheville ensimmäinen sitten joulukuussa sattuneen loukkaantumisen. Venäläinen oli sivussa 17 ottelusta. Sergachev on tehny tällä kaudella 34 otteluun kaksi maalia ja yhteensä 19 tehopistettä.

Yli kahdeksan miljoonan dollarin kausipalkalla operoiva puolustaja avaa nyt GM Julien BriseBoisille oven tehdä pelaajakauppoja. Mikäli Sergachev Lightningin kannalta mahdollisiin pudotuspeleihin asti sivussa, niin palkkatila vapautuu mahdollisten hankintojen käyttöön.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL