Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL-seuralle karmeita uutisia! – Huippupelaaja loppukaudeksi sivuun

Buffalo Sabresin Mattias Samuelsson palaa joukkueen kokoonpanoon.
AOP

NHL:ssä tähän kauteen suurien odotusten kanssa tullut Buffalo Sabres sai todella karmeita uutisia. Joukkueen tähtipuolustaja loukkaantui ja loppukausi on tämän myötä paketissa. Sabres on menettänyt jo mahdollisuutensa pudotuspeleihin, joten loukkaantuminen oli vain kirsikka epäonnistuneen kakun päälle.

Don Granaton valmentama Buffalo Sabres on ollut tällä kaudella todella suuri pettymys odotuksiin nähden. Sabres on tällä hetkellä NHL:n Atlantin divisioonassa kuudentena. 49 ottelun jälkeen joukkueella on kasassa 22 voittoa ja yhteensä 48 pistettä. Eroa kolmantena divisioonassa olevaan Tampa Bay Lightningiin on 11 pistettä.

NHL:n tähdistöviikonlopun aikana Sabres sai ikäviä uutisia, kun joukkueen yhdysvaltalaispuolustaja Mattias Samuelsson loukkaantui. Samuelsson on loukkaantumisen takia sivussa koko loppukauden, sillä Anaheim Ducksia vastaan pelatussa ottelussa tullut ylävartalovamma tarvitsee leikkaushoitoa.

23-vuotias puolustaja on iskenyt tällä kaudella maalin ja yhteensä seitsemän tehopistettä 41 otteluun. Samuelsson on ollut sivussa kahdeksasta ottelusta eri loukkaantumisten takia. Samuelsson on yksi Sabresin tärkeimmistä puolustajista, kun vastustajalta tulee parhaat pelaajat kentälle.

Sabres kohtaa keskiviikon vastaisena yönä Dallas Starsin vieraissa ensimmäisessä ottelussa tähdistöviikonlopun jälkeen.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL