Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Pelikiellosta vapautunut NHL-tähti ratkaisi! – Heittopussille tärkeät pisteet

Ottawa Senatorsin Shane Pinto.
AOP

NHL:ssä pelattiin torstain vastaisena yönä Suomen aikaa yhteensä kolmen ottelun mittainen kierros. Kierroksen ensimmäisessä kamppailussa Ottawa Senators matkasi Detroit Red Wingsin vieraaksi. Ottelussa oli tärkeät pisteet jaossa. Red Wings taistelee vielä ohuesti NHL:n pudotuspelipaikasta ja Senatorsilla on viimeiset hetket aikaa hypätä samaan junaan mukaan.

Jacques Martinin valmennukseen syyskaudella siirtynyt Ottawa Senators juhli todella tärkeää voittoa NHL:ssä. Senators onnistui hakemaan kaksi vieraspistettä Detroit Red Wingsin kotiareenalta. Senators kaatoi Derek Lalonden valmentaman Red Wingsin jatkoajalle venyneessä ottelussa 3-2 -lukemin.

Red Wings karkasi ottelussa 1-0 -johtoon, mutta Senators vastasi tähän kahdella maalilla. Johdostaan vieraat eivät onnistuneet pitämään kiinni, sillä kotijoukkue tuli kolmannessa erässä vielä tasoihin. Lopulta Senators kuitenkin nappasi ottelusta voiton tililleen, kun tällä kaudella 41 ottelun mittaisen pelikiellon vedonlyönnin takia kärsinyt Shane Pinto ratkaisi kamppailun.

Pinto viimeisteli kauden toisen maalinsa jatkoajan kolmannella minuutilla. Hyökkääjä onnistui Thomas Chabotin ja Vladimir Tarasenkon esityöstä.

Varsinaisella peliajalla Pinto oli tekemässä esityötä Brady Tkachukin iskemään 2-1 -maaliin toisessa erässä. Senatorsin avausmaalista ottelussa vastasi Pinton tavoin kauden toisellaan syvyyshyökkääjä Mark Kastelic.

Red Wingsin maalit ottelussa menivät Dylan Larkinin ja Daniel Sprongin nimiin. Olli Määttä oli syöttämässä Larkinin kolmannen erän tasoitusmaalia. Maali oli Larkinin kauden 23. ja syöttöpiste Määtälle kymmenes.

Joonas Korpisalo torjui voiton vieraiden maalilla ja nappasi tililleen yhteensä 23 torjuntaa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL