Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n mestarisuosikin tappioputki poikki! – ”Isot pisteet…”

Los Angeles Kingsin Kevin Fiala.
AOP

NHL:n yksi tämän kauden suurista mestarisuosikeista on todella vahvan alkukauden pelannut Los Angeles Kings. Tammikuu oli Kingsille huomattavasti vaikeampi kuin NHL-kausi vuoden 2023 osalta, mutta joukkue on silti hyvissä asemissa edelleen. Kings otti torstain vastaisena yönä Suomen aikaa todella merkittävän voiton kaatamalla Nashville Predatorsin vieraissa.

Todd McLellanin valmentama Los Angeles Kings on käynyt melkoista suvantovaihetta vuoden 2024 puolella NHL:ssä. Kings nappasi vasta vuoden kolmannen voittonsa, kun Nashville Predators kaatui vieraissa. Kings oli Andrew Brunetten valmentamaa joukkuetta vahvempi 4-2 -lukemin.

Kings katkaisi voitollaan neljän ottelun mittaisen tappioputken ja otti kolmannen voiton yhdeksään edelliseen kamppailuun. Joukkueella on koossa tällä hetkellä 56 pistettä ja eroa NHL:n Tyynenmeren divisioonan kolmantena olevaan Edmonton Oilersiin on jo kolme pistettä. Kingsillä on toki kolme ottelua enemmän pelattuna.

Vieraiden ykköstähti ottelussa oli Kevin Fiala, joka onnistui maalinteossa ja katkaisemaan Predatorsin selkärangan kolmannen erän lopulla. Muista maaleista vastasivat Trevor Lewis, Carl Grundström ja AHL:stä nostettu huippulupaava Alex Turcotte. Lupaavalle hyökkääjälle maali oli uran ensimmäinen NHL:ssä.

Predatorsin maalit ottelussa menivät Philip Tomasinon ja Filip Forsbergin nimiin. Forsberg nosti koko kauden maalisaldon jo 24 osumaan.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL