Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

Murskavoitto! – Kymppi ei täyttynyt Lappeenrannassa

Lahden Pelicans vahvistuu Ryan Laschilla.
AOP

Liigassa nähtiin tiistaina melkoiset turpakäräjät, kun yksi sarjan suurimmista mestarisuosikeista eli Lahden Pelicans vieraili Lappeenrannan SaiPan kotijäällä. Pelicans otti ottelun komentoonsa heti avauserässä ja marssi tylyyn vierasvoittoon. Ottelua oli seuraamassa todella hävettävä määrä katsojia.

Tommi Niemelän valmentama Lahden Pelicans jatkoi huippuvirettään Liigassa. Pelicans murskasi tiistaina Lappeenrannan SaiPan Kisapuistossa. Reilun 1600 katsojan edessä Pelicans oli Ville Hämäläisen valmentamaa miehistöä vahvempi 8-1 -lukemin.

Ottelussa Pelicans aloitti maalinteon avauserän puolivälissä, mutta pääsi ensimmäiselle erätauolle 3-0 -johdossa. Toisessa erässä vieraat onnistuivat viidesti maalinteossa SaiPan jo kavennettua pelin 6-1’n. Päätöserä ottelussa oli maaliton.

Vieraiden ykköstykki ottelussa oli kanadalaishyökkääjä Nathan Schnarr, joka iski otteluun 1-0 -maalin ja teki esityön kolmeen maaliin. Ryan Lasch ja Patrik Carlsson viettivät kolmen tehopisteen iltaa iskettyään 1+2 tehot.

Kahden tehopisteen miehiä vierailta löytyi neljä kappaletta. Lars Bryggman ja puolustaja Kasper Puutio iskivät 1+1 tehot mieheen. Puolustaja Toni Utunen iski otteluun lähes 19 minuutin peliajalla kaksi maalia ja Filip Kral syötti kaksi maalia.

Oulun Kärpistä kesken kauden Lahteen siirtynyt Niklas Kokko torjui 15 kertaa vieraiden maalilla.

Kokolta nollapelin vei puolustaja Santeri Airola, joka vastasi kotijoukkueen ainoasta maalista. Airolalla on kasassa 36 otteluun tehot 5+7. Kari Piiroinen päästi SaiPan maalilla kaikki kahdeksan maalia kahden erän aikana ja torjui 27 kiekkoa. Henri Kiviaho torjui kuusi kertaa päätöserän aikana.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga