Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Tyly esitys! – NHL:n megatähti vietti hurjaa tehoiltaa

Edmonton Oilersin tähtihyökkääjä Connor McDavid.
AOP

NHL:ssä nähtiin yhdeltä sarjan suurimmalta mestarisuosikilta vahva esitys sunnuntain vastaisena yönä Suomen aikaa. Edmonton Oilers onnistui kukistamaan kotiyleisönsä edessä NHL:n läntisessä konferenssissa tiukasti pudotuspelipaikoista taistelevan Nashville Predatorsin. Oilersilta hääri tuttu mies jälleen pahanteossa.

Kris Knoblauchin valmentama Edmonton Oilers venytti voittoputkensa NHL:ssä jo hurjan 16 ottelun mittaiseksi. Oilers kaatoi sunnuntain vastaisena yönä Suomen aikaa Andrew Brunetten valmentaman Nashville Predatorsin. Oilers oli ottelussa vahvempi 4-1 -lukemin.

Oilersin ykköstähti ottelussa oli tehot 1+3 iskenyt Connor McDavid. McDavid nosti tehoillaan koko kauden maalisaldon jo 20 osumaan ja pistesaldon 67’n. Piste-eroa sarjan pistepörssin kärkinimiin on kuitenkin reilusti.

Ottelussa kotijoukkueen maaleista McDavidin lisäksi vastasivat Zach Hyman, Ryan Nugent-Hopkins ja Leon Draisaitl. Draisaitl vietti ottelussa kolmen tehopisteen iltaa 1+2 tehoin. Stuart Skinner torjui Oilersin maalilla yhteensä 28 kertaa.

Skinneriltä nollapelin vei Predatorsin pitkäaikainen luottohyökkääjä Colton Sissons. Sissons kavensi ottelun 3-1’n kolmannessa erässä kauden 13. maalillaan. Kevin Lankinen torjui vieraiden maalilla yhteensä 17 kertaa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL