Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n parjattu superlupaus ratkaisi! – ”Pelaa uransa parasta kautta…”

Alexis Lafreniere tuulettaa NY Rangersin tekemää maalia.
AOP

NHL:n alkukauden yksi vahvimmista joukkueista eli New York Rangers palasi voittojen tielle. Rangers onnistui kaatamaan kotiyleisönsä edessä vielä tiukasti pudotuspelipaikoista taistelevan Washington Capitalsin. Joukkueet tasasivat sunnuntain ottelun myötä viikonlopun puntit, sillä Capitals oli lauantaina Rangersia vastaan parempi.

NHL:n runkosarjassa on käännytty jo hyvän matkaa jälkimmäiselle puoliskolle. New York Rangers on yksi suurimmista mestarisuosikeista ja sitä joukkue osoitti jälleen sunnuntaina kaatamalla tiukan otatuksen jälkeen Washington Capitalsin. Peter Lavioletten valmentama joukkue oli ottelussa vahvempi 2-1 -lukemin.

Rangersin maaleista ottelussa vastasivat venäläistähti Artemi Panarin ja entinen ykkösvaraus Alexis Lafreniere. Lafreniere pelaa uransa parasta kautta toistaiseksi, sillä voittomaaliksi jäänyt 2-0 -osuma oli kanadalaishyökkääjälle jo kauden 11. maali. Panarin on tällä hetkellä matkalla kohti uransa ensimmäistä sadan pisteen kautta, sillä maali oli pelirakentamisestaan tunnetulle venäläiselle jo kauden 27.

Spencer Carberyn valmentamalla Capitalsilla on mennyt hieman heikommin vuoden vaihteen jälkeen. Joukkue sai maalivahti Charlie Lindgreniltä loistavan mahdollisuuden voittaa tämäkin ottelu, mutta 29 torjuntaa eivät riittäneet. Vieraiden ainoasta maalista vastasi kokenut yhdysvaltalaishyökkääjä T.J. Oshie, joka ratkaisi lauantaisen kamppailun kolmannen erän maalillaan. Oshielle osuma sunnuntaina oli samalla kauden neljäs.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL