Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Dallasin ruotsalaispuolustaja onnistui viimeinkin! – ”Parempi myöhään kuin ei milloinkaan…”

Dallas Starsin ruotsalaispuolustaja Nils Lundkvist.
AOP

NHL:ssä pelattiin torstain vastaisena yönä kolmen ottelun kierros. Kierroksella nähtiin yksi kova vääntö kahden NHL:n läntisen konferenssin Keskisen divisioonan välillä, kun Dallas Stars isännöi Minnesota Wildia. Joukkueet kohtasivat jo kerran aiemmin tällä viikolla toisensa ja tuolloin Stars oli vieraissa vahvempi. Sama meno jatkui tälläkin kertaa, sillä Wild oli täysi vastaantulija.

Pete DeBoerin valmentama Dallas Stars tiukensi otettaan NHL:n läntisen konferenssin Keskisessä divisioonassa suorasta pudotuspelipaikasta. Stars kaatoi murskalukemin Minnesota Wildin kotiyleisönsä edessä. Stars oli John Hynesin valmentamaa joukkuetta selvin 7-2 -lukemin vahvempi.

Ottelussa Starsin puolustajat nousivat aivan uuteen valoon, kun ruotsalaispuolustaja Nils Lundkvist tälläsi kauden ensimmäisen maalin ja tehot 1+1. Esa Lindell syötti kolme joukkueensa osumaa.

Lundkvist onnistui kolmannessa erässä tinttaamaan maalin ohi maanmiehensä Jesper Wallstedtin, joka pelasi uransa ensimmäisen NHL-ottelun. Wallstedtille kertyi yhteensä 27 torjuntaa.

– Tuntuu tosi hyvältä saada ensimmäinen maali aikaan ja pois ajatuksista. Kesti hetken tehdä eka, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan, nauroi ruotsalainen.

Lundkvist siirtyi Starsiin 1,5 vuotta sitten New York Rangersista vaihdossa ykköskierroksen varausvuoroon. Urallaan ruotsalainen on pelannut NHL:ssä yhteensä 115 ottelua. Näissä entinen ykköskierroksen varaus on iskenyt yhteensä kahdeksan maalia ja 32 tehopistettä. Tällä kaudella 30 otteluun on koossa maalin lisäksi 11 syöttöpistettä.

Starsilta maalinteossa ottelussa onnistui seitsemän eri pelaajaa. Ykköskentän Joe Pavelski, Jason Robertson ja suomalaissentteri Roope Hintz onnistuivat kaikki kertaalleen maalinteossa. Scott Wedgewood palasi joukkueen maalille ja torjui voiton eteen 21 kertaa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL