Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Yllättävä NHL-sankari onnellisena! – ”Pelaaminen täällä oli lapsuuden unelma…”

Dallas Starsin Matt Murray oli iskussa Minnesota Wildia vastaan.
AOP

NHL:ssä viikko käynnistettiin neljän ottelun mittaisella kierroksella. NHL:n läntisen konferenssin Keskisen divisioonan sisäisessä väännössä kärkisijoista taisteleva Dallas Stars vieraili Minnesota Wildin kotikaukalossa. Joukkueet kohtasivat viime kauden pudotuspeleissä ensimmäisellä kierroksella ja Stars oli fyysisessä sarjassa vahvempi kuudessa ottelussa.

Pete DeBoerin valmentama Dallas Stars katkaisi vahvalla vierasesityksellä tappioputkensa. Kliinisesti Minnesota Wildin vieraana pelannut Stars otti vuoden 2024 toisen voiton. Stars kaatoi John Hynesin valmentaman joukkueen 4-0 -lukemin. Wildille tappio oli jo viides kuuteen edelliseen otteluun.

Stars iski ottelussa kaksi alivoimamaalia. Maaleista vastasivat Roope Hintz ja Radek Faksa. Tyler Seguin teki otteluun tehot 1+1 ja Jason Robertson vastasi neljännestä maalista. Ottelun ehdoton sankari löytyi kuitenkin yllättäjäosastolta, kun organisaation kolmosmaalivahti Matt Murray aloitti kauden ensimmäisen ottelunsa ja torjui nollapelin.

– Kaikki tuntuu niin mahtavalta. Tietenkin pelaaminen NHL:ssä on yksi juttu. Pelaaminen täällä oli lapsuuden unelma varmasti jokaiselle, mutta nollapelin torjuminen on täysin oma juttunsa, kertasi Murray.

Numerolla 32 torjunut maalivahti nappasi ottelussa 23 torjuntaa ja oli etenkin avauserässä erinomainen, kun Stars ei ollut pelissä parhaalla tavalla läsnä.

– Me tarvitsemme loistavaa maalivahtipeliä vieraissa ja sitä saimme tänään. Me hävisimme pari ottelua putkeen ja tulimme pelaamaan. Tämä on aina paha paikka saada pisteitä. Kaveri tuli todella kovaa otteluun ja ilman Murrayn vahvoja torjuntoja olisimme voineet olla kaksi tai kolmekin maalia perässä, kertasi DeBoer.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL