Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Tässä on NHL:n kuumin joukkue! – Ällistyttävä vire sai jatkoa

Winnipeg Jetsin ykköskenttä Mark Scheifelen johdolla.
AOP

NHL:ssä pelattiin lauantain vastaisena yönä Suomen aikaa kolme ottelua. Kaksi ensimmäistä käytiin itärannikolla ja kolmas länsirannikolla. Länsirannikon ottelussa Anaheim Ducks isännöi vahvassa vireessä olevaa Winnipeg Jetsiä. Ottelusta saatiin odotetun tiukka vääntö, joka kääntyi lopulta hurjassa vireessä lentävälle Jetsille. 

Rick Bownessin valmentama Winnipeg Jets on lentänyt viime aikoina todella hurjassa vauhdissa. Jets nappasi jälleen mahtavan voiton tililleen, kun joukkue kaatoi vieraissa Anaheim Ducksin. Jets oli Greg Croninin valmentamaa joukkuetta vahvempi lukemin 3-1.

Voitto oli Jetsille viides putkeen ja seitsemäs kahdeksaan edelliseen otteluun. Jets on 11 ottelun pisteputkessa. Edellisen kerran joukkue on hävinnyt varsinaisella peliajalla San Jose Sharksin vieraana joulukuun puolivälissä.

Vahvan pisteputken lisäksi joukkue puolustaa äärimmäisen hyvin, sillä joukkue on päästänyt viimeksi kolme maalia varsinaisella peliajalla joulukuun ensimmäisenä päivänä, kun Edmonton Oilers kaatoi Jetsin 3-1 -lukemin. Joulukuun ensimmäisen päivän jälkeen Jets on hävinnyt kolme ottelua 16’sta kamppailusta.

Ducksin vieraana Jets sai nousta tappioasemasta voittoon, sillä avauserän jälkeen kotijoukkue johti ottelua. Toisessa erässä vieraat nousivat tasoihin ja päätöserässä Jets teki kaksi tarvittavaa maalia.

Jetsin maaleista vastasivat Nate Schmidt, Cole Perfetti ja Nikolaj Ehlers. Ducksin ainokainien meni Mason McTavishin nimiin.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL