Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Mestarisuosikilta mahtava nousu! – NHL-tähti viimeisteli hurjat tehot

Carolina Hurricanes juhlii voittoa.
AOP

NHL:ssä pelattiin lauantain vastaisena yönä Suomen aikaa kolmen ottelun kierros. Kierroksen ensimmäiset kamppailut pelattiin itärannikolla. Toisessa tiukasti pudotuspelipaikoista taisteleva Washington Capitals kohtasi kotonaan Carolina Hurricanesin. Ottelusta saatiin odotetulla tavalla tasainen taisto, joka repesi lopulta vierasjoukkueen suureksi voitoksi kolmannessa erässä.

Rod Brind’Amourin valmentama Carolina Hurricanes nappasi NHL:ssä todella maistuvan vierasvoiton. Viime aikoina vahvassa lyönnissä ollut Hurriacacnes kaatoi Washington Capitalsin lopulta selvin lukemin. Hurricanes oli Spencer Carberyn valmentamaa joukkuetta vahvempi maalein 6-2.

Hurricanes venytti vierasvoitollaan voittoputken jo viiden ottelun mittaiseksi. Tehokkuus on ollut Hurricanesilla kovaa luokkaa, sillä jokaiseen voitettuun otteluun joukkue on tehnyt vähintään kolme maalia ja keskimäärin viisi. Capitalsille tappio tiesi sitä, että joukkue on voittanut edellisestä seitsemästä kamppailusta vain yhden. Joukkue on tällä hetkellä kahden ottelun tappioputkessa.

Ottelussa nähtiin mielenkiintoinen draamankaari, sillä Capitals johti ottelua avauserän jälkeen jo 2-0 -lukemin. Toisessa erässä Hurricanes tuli vain maalin päähän, mutta voitti päätöserän 5-0 -lukemin tehden tyhjiin kuitenkin vain yhden osuman.

Hurricanesin ykköstähti ottelussa oli tehot 2+1 viimeistellyt kokenut puolustaja Brent Burns. Burns toi vieraat taululle toisessa erässä ja tinttasi ylivoimalla 4-2 -maalin kolmannen erän puolivälin jälkeen. Burns sai syöttöpisteen Andrei Svechnikovin iskemään 3-2 -voittomaaliin ylivoimalla. Venäläislaitahyökkääjä iski ottelussa 1+2 tehot.

NHL-debyytin pelannut Vasili Ponomarev iski ottelussa 1+1 tehot. Ponomarev pääsi naulaamaan ottelun viimeisellä minuutilla Jesperi Kotkaniemen esityöstä uransa ensimmäisen osuman. Suomalaisista Sebastian Aho syötti kolme joukkueensa osumaa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL