Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

Huippulupaus ilmiliekeissä Liiga-kaukalossa! – Syksyn kriisijoukkueelle jälleen voitto

Oulun Kärppien Ville Koivunen.
AOP

Liigassa pelattiin keskiviikkona ensimmäinen kierros vuoden 2024 puolella. Jyväskylässä kohtasivat kaksi jo kertaalleen valmentajaa tällä kaudella vaihtanutta joukkuetta, kun JYP isännöi Oulun Kärppiä. Ottelusta saatiin aikaiseksi melkoiset maalijuhlat, sillä punalamppu paloi yhteensä yhdeksän kertaa varsinaisen peliajan aikana.

Ville Mäntymaan valmennukseen joulukuussa siirtynyt Oulun Kärpät otti murskaavan vierasvoiton Liigassa keskiviikkona. Mäntymaan valmentama joukkue kaatoi Mäntymaan peliuran menestysseuran JYP:n Hippoksella tylyin 6-3 -lukemin reilun 3100 katsojan edessä.

Mikko Heiskasen päävalmentajaura JYP:n peräsimessä on sujunut mollivoittoisesti, sillä tappio oli JYP:lle Heiskasen johdossa jo viides putkeen. JYP on kerännyt uudessa valmennuksessa kaksi pistettä.

Ottelussa Kärpät sai todella vahvan alun, sillä vähän alta kahdeksassa minuutissa vieraat johtivat ottelua jo 3-0 -lukemin. Avauserän puolivälissä JYP pääsi ensimmäistä kertaa taululle, mutta välittömästi kavennuksen jälkeen Kärpät iski jo neljännen maalin.

Erän 13. minuutilla JYP nousi uudestaan kahden maalin päähän, mutta vain hetkeä myöhemmin Kärpät vastasi. Tämän jälkeen kotijoukkue vaihtoi Veini Vehviläisen pois maalilta ja ottelun pelasi loppuun Topi Leinonen.

Toisessa erässä JYP onnistui kolmannen kerran maalinteossa, mutta ei enää päässyt lähemmäksi. Kärpät naulasi loppulukemat tyhjiin kolmannen erän lopulla.

Vieraiden ykköstähti ottelussa oli Carolina Hurricanesin varaama huippulupaus Ville Koivunen. Koivunen iski ottelun avauserään 2+2 tehot. Koivunen on tehnyt tällä kaudella 13 maalia ja iskenyt yhteensä 29 tehopistettä. 21 vuotta kesällä täyttävä laitahyökkääjä varattiin Hurricanesin toimesta NHL:n kesän 2021 varaustilaisuudessa toisella kierroksella. Kolmella Liiga-kaudella hyökkääjä on iskenyt 140 otteluun yhteensä 86 tehopistettä.

Voitto oli Kärpille jo neljäs putkeen. Neljän ottelun voittoputken aikana Kärpät on kerännyt 11 pistettä. Tällä hetkellä joukkue on sarjassa neljäntenä 58 pisteellä vain kolme pistettä HIFK:n perässä, jolla on yksi ottelun vähemmän pelattuna.

Kärpät pelaa viikonloppuna kaksi ottelua Satakunnassa, kun vuorossa on vierasottelut Ässiä ja Lukkoa vastaan. Molemmat ovat sarjasijoitusten kannalta isoja otteluita. JYP hakee paluuta voittojen tielle KalPaa ja Ilvestä vastaan loppuviikon aikana.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga