Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n kestomenestyjälle karmaiseva uutinen! – Tähtipelaajat loukkaantuivat

Kirill Kaprizov Minnesota Wild vs. Dallas Stars.
AOP

NHL:n läntisen konferenssin kestomenestyjä Minnesota Wild on ollut tällä kaudella yllättävän vaisu. Kertaalleen jo valmentajaa vaihtanut Wild on tällä hetkellä reilulla erolla ulkona pudotuspeleistä eikä tuoreet uutiset joukkueesta helpota tilannetta. Wild joutuu jatkossa tulemaan toimeen ilman kahta merkittävää pelaajaa.

John Hynesin valmennukseen loppusyksynä siirtynyt Minnesota Wild sai karmaisevia uutisia. Joukkueen ykkösmaalivahti Filip Gustavsson on asetettu loukkaantuneiden pelaajien listoille. Gustavssonin lisäksi joukkueen supertähti Kirill Kaprizov kärsii loukkaantumisesta ja on asetettu loukkaantuneiden pelaajien listoille.

Gustavsson kärsii alavartalovammasta ja Kaprizov ylävartalovammasta. Kumpikin pelaaja on sivussa tositoimista viikosta viikkoon statuksella. Hyökkääjän uskotaan palaavan nopeammin takaisin peleihin kuin maalivahdin.

Hyökkäyksestä Kaprizovin lisäksi puuttuu norjalaishyökkääjä Mats Zuccarello, joka asetettiin loukkaantuneiden pelaajien listalle juuri ennen joulua. Zuccarello on nähty tiistaina Wildin harjoituksissa mukana.

26-vuotias Kaprizov on iskenyt tällä kaudella 34 pelattuun otteluun 13 maalia ja yhteensä 34 tehopistettä. Venäläinen on kuuden pisteen erolla ennen Zuccarelloa joukkueen paras pistemies.

22 ottelua Wildin maalilla tällä kaudella aloittanut Gustavsson on torjunut yhteensä kymmenen voittoa. Torjuntaprosentti on loistavalla ruotsalaisella ollut 90,3 ja päästettyjen maalien keskiarvo 2,95.

Wild on NHL:n läntisen konferenssin Keskisen divisioonan seitsemäntenä tällä hetkellä. 35 otteluun joukkue on napannut 16 voittoa ja kerännyt 36 pistettä. Eroa divisioonan kolmantena olevaan Dallas Starsiin on kertynyt jo 12 pistettä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL