Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n suomalaistähdelle hurja tunnustus!

Carolina Hurricanesin Sebastian Aho iski 200. maalinsa NHL:ssä.
AOP

NHL:ssä vuosi on vaihtunut ja samalla vuoden 2023 viimeisen viikon tähtipelaajat on valittu. Viikon tähdistä löytyy tällä kertaa yksi suomalainen, joka teki vuoden viimeisellä peliviikolla kovaa jälkeä. Kaikki menneen peliviikon tähdet on valittu NHL:n itäisen konferenssin kärkijoukkueista.

NHL:n vuoden 2023 viimeisen peliviikon ykköstähdeksi on valittu Carolina Hurricanesin suomalaissentteri Sebastian Aho. Aho pelasi hurjan viikon ja ansaitsi ykköstähden ennen New York Rangersin Artemi Panarinia. Kolmostähti meni New Jersey Devilsin huippulupaavalle Luke Hughesille.

Hurricanes pelasi erinomaisen viikon, sillä joukkue voitti kaikki kolme viikon otteluaan ja nosti voittosaldon 20. Hurricanesin ykköspyssynä hääri suomalaissentteri Aho, joka iski kolmeen otteluun kaksi maalia ja yhteensä 11 tehopistettä. Aho iski neljä tehopistettä kahteen otteluun putkeen ja upotti maalillaan Toronto Maple Leafsin viikon viimeisessä ottelussa. Suomalainen rikkoi myös 500 tehopisteen rajan NHL-urallaan.

Kakkostähdeksi valittu venäläishyökkääjä Panarin iski kolmeen otteluun viisi maalia ja yhteensä kuusi tehopistettä. Rangers johtaa koko NHL:n runkosarjaa 25 voitollaan ja 51 pisteellä. Panarin teki uransa kuudennen hattutempun Tampa Bay Lightningia vastaan pelatussa vuoden viimeisessä ottelussa. Rangers voitti ottelun 5-1 -lukemin.

Devilsin huippulupaava puolustaja Hughes vietti tehokasta viikkoa iskemällä kolmeen otteluun kolme maalia ja yhteensä viisi tehopistettä. Devils voitti kaksi viikon kolmesta osumasta. Hughes on tehnyt tällä kaudella seitsemän maalia ja yhteensä 35 tehopistettä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL