Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Los Angeles Kingsin päävalmentaja pettyi – ”Olimme hitaita…”

Los Angeles Kingsin päävalmentaja Todd McLellan.
AOP

NHL:ssä pelattiin torstain vastaisena yönä Suomen aikaa kolmen ottelun mittainen kierros. Ottelukierroksen viimeisessä kamppailussa vahvassa syysvireessä oleva Los Angeles Kings isännöi Seattle Krakenia. Viime kauden yllätysjoukkue Kraken on ollut syksyn melkoisessa alavireessä, joten enkelten kaupungista napattu voitto tuli tarpeeseen.

Dave Hakstolin valmentama Seattle Kraken nappasi NHL:ssä kauden 11. voittonsa torstain vastaisena yönä Suomen aikaa. Kraken kaatoi vieraskaukalossa tiukan väännön jälkeen Los Angeles Kingsin. Kraken oli Todd McLellanin valmentamaa miehistöä vahvempi 2-1 -lukemin.

Voitollaan Kraken venytti pisteputken viiden ottelun mittaiseksi ja otti kolmannen voiton viiteen kamppailuun. Kingsille tappio oli toinen putkeen kotona ja neljäs edelliseen kuuteen kamppailuun.

– Olimme hitaita tässä ottelussa. Meidän pitää saada kiekko liikkumaan paremmin. Emme voi aina pysähtyä ja miettiä seuraavaa siirtoa. Alivoimalla pelaajien tulee pakottaa vastustaja siirtoihin. Nyt niin ei käynyt. Olimme huonoja tänään kiekon kanssa, manasi Kingsin päävalmentaja McLellan.

Ottelussa Kings oli kahden ensimmäisen erän ajan hallitsevampi osapuoli lauottuaan 36 kertaa kohti erinomaisen ottelun pelannutta Krakenin maalivahti Joey Daccordia. Maalinteossa Kings onnistui vasta kolmannen erän puolivälissä alivoimalla, kun Blake Lizotte kavensi ottelun 1-2’n. Tasoihin Kings ei onnistunut kuitenkaan nousemaan.

Kings pelaa vielä viikonloppuna yhden ottelun ennen joulua, kun Calgary Flames saapuu enkelten kaupunkiin vierailulle. Loppiaisen jälkeen Kings lähtee seuraavan kerran vieraskiertueelle, kun luvassa on viisi ottelua itärannikolla sisältävä matka.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL