Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Seattlen ykköstähti hymähteli – ”Kun saat kiekkoja, pääset rytmiin!”

Seattle Krakenin Joey Daccord on ollut hurjassa pelivireessä.
AOP

NHL:ssä pelattiin torstain vastaisena yönä Suomen aikaa kolmen ottelun mittainen kierros. Ottelukierroksen viimeisessä kamppailussa vahvassa syysvireessä oleva Los Angeles Kings isännöi Seattle Krakenia. Viime kauden yllätysjoukkue Kraken on ollut syksyn melkoisessa alavireessä, joten enkelten kaupungista napattu voitto tuli tarpeeseen.

Dave Hakstolin valmentama Seattle Kraken nappasi NHL:ssä kauden 11. voittonsa torstain vastaisena yönä Suomen aikaa. Kraken kaatoi vieraskaukalossa tiukan väännön jälkeen Los Angeles Kingsin. Kraken oli Todd McLellanin valmentamaa miehistöä vahvempi 2-1 -lukemin.

Voitollaan Kraken venytti pisteputken viiden ottelun mittaiseksi ja otti kolmannen voiton viiteen kamppailuun.

Krakenin voiton takuumies oli hurjassa vireessä viime aikoina ollut maalivahti Joey Daccord. Daccord torjui ottelussa yhteensä 42 laukausta ja sai töitä 36 laukauksen edestä kahden ensimmäisen erän aikana. Kahteen ensimmäiseen erään maalivahtia ei kotijoukkue onnistunut ohittamaan. Nollapeli meni kolmannen erän puolivälissä, kun Kingsin syvyyshyökkääjä Blake Lizotte osui alivoimalla läpiajossa.

– On tosi mukavaa, että laukauksia tulee paljon. Kun saat kiekkoa, pääset rytmiin! Tämä helpottaa merkittävästi pelaamista, kertasi Daccord.

Krakenin maaleista ottelussa vastasivat Brandon Tanev ja Jordan Eberle. Tanev iski 1-0 -maalin toisessa erässä ja Eberle niittasi voittomaalin kolmannessa erässä.

Kings on hävinnyt neljä ottelua edellisestä kuudesta ja kaksi edellistä kotonaan.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL