Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Washingtonin sankarille kehuja! – ”Hän on ollut uskomaton…”

Semyon Varlamov New York Islandersin maalilla antautuu Washington Capitalsin Dylan Stromen laukauksen alla.
AOP

NHL:ssä pelattiin torstain vastaisena yönä Suomen aikaa yhteensä kolmen ottelun kierros. NHL:n itäisen konferenssin Metropolien divisioonassa pelattiin merkittävä ottelu, kun alkukauden otteluruuhkassa oleva New York Islanders vieraili Washingtonissa. Washington Capitals käytti lepoedun hyödykseen ja nappasi arvokkaat kaksi pistettä jatkoajalle venyneessä ottelussa.

Spencer Carberyn valmentama Washington Capitals nappasi jo toisen voittonsa putkeen NHL:ssä. Capitals nosti koko kauden voittosaldonsa jo 16’sta kaatamalla New York Islandersin kotiyleisönsä edessä. Capitals oli Lane Lambertin valmentaa joukkuetta vastaan vahvempi niukin 3-2 -lukemin jatkoajalle venyneessä ottelussa.

Islandersilla on kasassa 32 ottelun jälkeen 15 voittoa ja yhteensä 39 pistettä. Islanders on hävinnyt yhteensä yhdeksän kamppailua varsinaisen peliajan jälkeen. Capitalsilla on 29 ottelun jälkeen kasassa 36 pistettä. Joukkueet taistelevat samoista sijoista Metropolien divisioonassa.

Capitalsin sankariksi Islandersia vastaan nousi jatkoajalla onnistunut Dylan Strome. Strome naulasi kauden 13. maalillaan voiton Capitalsille Alexander Ovechkinin syötöstä. Ovechkinin kausi on ollut vaikea ja samalla koko uran heikoin jakso. 29 otteluun venäläiskapteeni on tehnyt vain viisi maalia. Siitä huolimatta Capitals on kiinni pudotuspelitaistelussa ja isona syynä on ollut kanadalaishyökkääjä Stromen tehot.

– Hän on ollut uskomaton alkukaudesta ja Strome on onnistunut tekemään paljon maaleja. Strome on tehnyt paljon ratkaisevia maaleja isoihin tilanteisiin, mitä tietysti myös haluat häneltä, kehui veteraanipuolustaja John Carlson seuratoveriaan.

Capitals kohtaa ennen joulua vielä Columbus Blue Jacketsin vieraissa ja Tampa Bay Lightningin kotonaan.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL