Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Eeli Tolvasen maali laiha lohtu! – Dallas vei kaksi pistettä

Seattle Krakenin Joey Daccord ja Dallas Starsin Jamie Benn.
AOP

NHL:ssä aloitettiin uusi viikko viiden ottelun voimin. Tiistain vastaisena yönä Suomen aikaa Dallas Stars isännöi Seattle Krakenia. Joukkueet kohtasivat viime keväänä toisella kierroksella pudotuspeleissä ja seitsemän ottelun mittainen ottelusarja kääntyi lopulta Starsin nimiin. Stars taipui NHL:n läntisen konferenssin finaaleissa lopulta Stanley Cupin voittaneelle Vegas Golden Knightsille kuudessa ottelussa.

Pete DeBoerin valmentama Dallas Stars otti makean kotivoiton NHL:ssä. Stars kaatoi Seattle Krakenin jatkoajalle venyneessä ottelussa. Stars oli Dave Hakstolin valmentamaa joukkuetta parempi lukemin 4-3.

– Minusta pelasimme hyvän ottelun. Kolmas ottelu neljään iltaan. Tuntui, että kaasu loppui kolmannessa erässä. Me teimme paljon hyviä juttuja ottelussa ja maalivahti oli jälleen erinomainen, kuten alivoimapelaaminen, kehui päävalmentaja DeBoer.

Stars hukkasi ottelun varsinaisella peliajalla 3-1 -johdon. Stars teki kolme maalia reiluun 26 minuuttiin, mutta Kraken nousi tasoihin. Kraken iski tasoitusmaalin lopulta 22 sekuntia ennen kolmannen erän päätöstä, kun Eeli Tolvanen naulasi kauden yhdeksännen maalin.

Starsin sankariksi nousi loistavaa kautta pelaava Thomas Harley. Harley iski voittomaalin jatkoajalla, joka oli puolustajan kauden kahdeksas osuma.

Kotijoukkueen ykköspyssy ottelussa oli uutta tulemista NHL:n tekevä Matt Duchene. Duchene iski otteluun kaksi maalia ja syötti yhden. 29 otteluun Duchene on iskenyt kymmenen maalia 27 tehopistettä. Stars kiinnitti entisen kärkivarauksen kolmen miljoonan dollarin sopimuksella viime kesänä.

Jason Robertson vastasi Starsin varsinaisen peliajan kolmannesta maalista. Joe Pavelski syötti kaksi maalia. Scott Wedgewood torjui ottelussa 35 kertaa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL