Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Uskomaton tehoilta! – NHL-seuran ykköskenttä ilmiliekeissä

Winnipeg Jetsin Gabriel Vilardi Los Angeles Kingsia vastaan pelatussa ottelussa.
AOP

NHL:ssä pelattiin torstain vastaisena yönä Suomen aikaa kuuden ottelun mittainen kierros. Kierroksen viimeisessä ottelussa vahvassa syysvireessä olevat Los Angeles Kings ja Winnipeg Jets kohtasivat toisensa. Ottelusta odotettiin kovaa taistelua ja se myös saatiin. Lopulta vierasjoukkue oli ottelussa vahvempi.

Rick Bownessin valmentama Winnipeg Jets nappasi runkosarjan 17. voittonsa kaatamalla Los Angeles Kingsin vieraissa. Jets kaatoi Todd McLellanin valmentaman Kingsin selvin 5-2 -lukemin. Kingsillä on koossa tämän ottelun jälkeen 16 voittoa ja vain kuusi tappiota varsinaisella peliajalla. Jets on menettänyt kaikki pisteet yhdeksän kertaa.

Itse ottelussa Kings sai vahvan alun karkaamalla avauserässä reilussa 12 minuutissa 2-0 -johtoon Anze Kopitarin ja Alex Laferrieren maaleilla. Toisessa erässä käynnistyi kuitenkin Jetsin show. Vieraat nousivat toisessa erässä tasoihin ja karkasi johtoon vielä ennen päätöserää. Kolmannen erän alussa Jets siirtyi jo 4-2 -johtoon ja sinetöi loppulukemat viimeisellä minuutilla tyhjiin.

Vieraiden kärkipelaajat olivat hurjassa vireessä ottelussa, sillä tanskalaishyökkääjä Nikolaj Ehlers iski ottelussa 2+2 tehot. Ykkössentteri Mark Scheifele laukoi ottelussa kaksi maalia ja syöttö Ehlersin 2-2 -tasoitusmaalin. Kesällä Kingsistä Jetsiin osana Pierre-Luc Dubois kauppaa siirtynyt Gabriel Vilardi teki 4-2 -maalin ja syötti joukkueensa kolme ensimmäistä osumaa.

Connor Hellebuyck oli vahvassa vireessä Jetsin maalilla torjumalla 32 kertaa. Cam Talboltille kertyi vain 24 torjuntaa kotijoukkueen maalilla.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL