Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Hurja viikko toi kovan valinnan! – Tässä NHL-viikon tähdet

Tampa Bay Lightningin Nikita Kucherov viikon ykköstähti.
AOP

NHL:n runkosarjassa lähestytään vaihetta, kun sitä on takana yksi kolmas osa. Menneellä viikolla NHL:ssä nähtiin useita maalijuhlia ja uskomattomia nousuja. Viikon tähtipelaajiksi sarjassa valitti vain hyökkääjiä, kun yksi venäläinen, tshekkiläinen ja kanadalainen sai kunnian.

NHL:n runkosarjassa joulukuun toisen täyden peliviikon tähdet on jaettu. Ykköstähdeksi valittiin Tampa Bay Lightningin supertähti Nikita Kucherov. Kakkostähti meni NHL:n läntisen konferenssin heittopussi San Jose Sharksin ykkössentteri Tomas Hertlin nimiin. Floridan osavaltio sai myös toisesta joukkueesta pelaajan viikon tähtiin, kun huimaa kautta pelaava Florida Panthersin Sam Reinhart valittiin kolmostähdeksi.

NHL:n pistepörssiä johtava Kucherov pelasi vahvan viikon. Venäläistähti naulasi neljään otteluun neljä maalia ja yhteensä seitsemän tehopistettä. Venäläinen vastasi myös kolmesta voittomaalista, kun Lightning voitti kolme viikon neljästä kamppailustaan. Kucherov on iskenyt tällä kaudella 28 otteluun 47 tehopistettä. Venäläinen johtaa NHL:n pistepörssin lisäksi maalipörssiä sekä muita merkittäviä tilastoja.

Tshekkihyökkääjä Hertl iski viikon kolmeen otteluun viisi maalia ja yhteensä kuusi tehopistettä. Sharks on voittanut kahdeksan ottelua ja kerännyt yhteensä 19 pistettä tällä kaudella. Sharks voitti viikon kolmesta ottelustaan kaksi ja molemmissa joukkue nousi kolmen maalin takaa voittoon.

Kolmostähdeksi valittu kanadalaishyökkääjä Reinhart pelaa itselleen jättimäistä jatkosopimusta. Kanadalaishyökkääjä on ollut yksi kauden parhaista pistemiehistä sarjassa. Menneellä viikolla hyökkääjä takoi kolmeen otteluun maalin ja yhteensä kahdeksan tehopistettä. 28-vuotias hyökkääjä on tehnyt 27 otteluun 37 tehopistettä ja on pistepörssissä viidentenä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL