Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n supertähti teki sopimuksen! – Ensimmäinen ottelu lähestyy

Chicago Blackhawksin Patrick Kane siirtymässä New York Rangersin riveihin.
AOP

NHL:ssä hurjan uran jo nyt pelannut Patrick Kane on löytänyt uralleen uuden osoitteen. Kane siirtyy pelaamaan itäisessä konferenssissa pudotuspelipaikoista taistelevan Detroit Red Wingsin riveihin. Red Wingsissä debyytti saa vielä odottaa, sillä hyökkääjän pelituntuma on loogisestikin kadoksissa.

Steve Yzermanin johtama Detroit Red Wings kiinnitti vuoden mittaisella sopimuksella kautta aikain kovimman yhdysvaltalaispelaaja Patrick Kanen. Kane tienaa tuoreella sopimuksella yhteensä 2,75 miljoonaa dollaria.

Urallaan kolme Stanley Cupia voittanut Kane siirtyi kesken viime kauden Chicago Blackhawksista New York Rangersin riveihin. Kane oli Blackhawksin ykkösvaraus kesän 2007 NHL:n varaustilaisuudessa. Rangersissa pelit eivät sujuneet odotetulla tavalla, sillä matka päättyi pudotuspelien ensimmäiselle kierrokselle.

Uuden seuran riveissä Kane harjoitteli ensimmäistä kertaa keskiviikkona Madison Square Gardenissa, jossa Red Wings kohtaa Rangersin torstain vastaisena yönä Suomen aikaa. Ensimmäinen peli hyökkääjältä nähdään ensi viikolla Red Wingsin riveissä.

– Tuntuu hyvältä. Tuntuu siltä, että voisin pelata heti tänään, mutta nyt on parempi päästä totuttelemaan uuteen joukkueeseen paremmin, kommentoi Kane.

Red Wings kohtaa ensi viikolla Buffalo Sabresin, San Jose Sharksin ja Ottawa Senatorsin. Kanen uskotaan pelaavan samassa kentässä yhdessä Alex DeBrincatin ja Dylan Larkinin kanssa. DeBrincat ja Kane tekivät Blackhawksissa tuhoisaa jälkeä yhdessä.

35-vuotias laitahyökkääjä on pelannut urallaan 1180 ottelua. Kane on iskenyt urallaan yhteensä 451 maalia ja 1237 tehopistettä. Kane toipui kesän ja syksyn keväällä tehdystä lonkkaleikkauksesta.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL