Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Stanley Cup -mestarin päävalmentaja harmitteli – ”Olisi hyvin voinut olla kauden paras pelimme”

Vegasin päävalmentaja Bruce Cassidy.
AOP

NHL:n hallitseva Stanley Cup -mestari Vegas Golden Knights on aloittanut tämän kauden runkosarjan erinomaisesti. Golden Knights oli selvinnyt runkosarjan 12 ensimmäisestä ottelusta ilman täyttä pistemenetystä. Ensimmäinen täysi pistemenetys tuli eteen Kalifornian reissulla sunnuntain vastaisena yönä Suomen aikaa Anaheim Ducksin ollessa kotiyleisönsä edessä hallitsevaa mestaria parempi.

Greg Croninin valmennuksessa erinomaista syyskiekkoa pelannut Anaheim Ducks nousi mahtavaan voittoon sunnuntain vastaisena yönä Suomen aikaa. Ducks nousi voittoon Bruce Cassidyn valmentamaa Vegas Golden Knightsia vastaan oltuaan päätöserään lähdettäessä jo kaksi maalia perässä. Ducks oli vahvempi lopulta lukemin 4-2.

Ducksia vastaan koettu tappio oli Golden Knightsille ensimmäinen täysi pistemenetys tämän kauden NHL:ssä. 13 otteluun Cassidyn valmentama miehistö on voittanut 11 kertaa ja hävinnyt kerran varsinaisen peliajan jälkeen.

Sunnuntain vastaisena yönä pelatussa kotiottelussa Golden Knights kylvetti Colorado Avalanchea 7-0 -lukemin.

– Tämä ottelu Ducksia vastaan olisi hyvin voinut olla kauden paras pelimme puolustuksellisesti, mutta kolme päästettyä maalia kolmanteen erään (neljäs maali tyhjiin) hieman muuttaa koko kuvaa. Me halusimme torjuntoja näihin maaleihin, mutta Ducks onnistui tekemään maalit, kertasi Cassidy.

Golden Knights johti ottelua Ivan Barbashevin ja Jack Eichelin maaleilla 2-0 -lukemin. Eichel pääsi alivoimalla läpiajoon kolmannessa erässä, mutta John Gibson ryösti yhdysvaltalaistähden. Eichel olisi voinut viedä joukkueensa jo 3-0 -johtoon ottelussa.

– Meillä oli mahdollisuus lisätä johtoa, mutta niin ei nyt käynyt. Toisaalta on ihan sama, miten tässä nyt kävi. Pelasimme ihan tarpeeksi hyvin voittaaksemme ottelun, mutta kaveri löysi tien voittoon.

Golden Knights pelaa alkavalla viikolla kaksi kotiottelua. Vastaan asettuvat Los Angeles Kings ja San Jose Sharks. Tämän kotiputken jälkeen joukkue lähtee viiden ottelun mittaiselle vieraskiertueelle, joka sisältää neljä itärannikon ottelua. Kiertue päättyy Dallasiin.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL