Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n supertähden ura päättyi? – ”Tässäkö se oli…”

Washington Capitalsin Nicklas Bäckström
AOP

NHL:n kestomenestyjiin kuuluva Washington Capitals on todella mielenkiintoisessa tilanteessa. Joukkueeseen tuli tälle kaudelle uusi päävalmentaja ja runkosarja on käynnistynyt todella nihkeästi. Nyt joukkueesta tuli ikäviä uutisia ilmoille, kun Capitalsin pitkäaikainen tähtisentteri on päättänyt jäädä sivuun organisaation toiminnasta.

Spencer Carberyn valmentama Washington Capitals sai karseita uutisia. Stanley Cupia organisaation kanssa vuonna 2018 juhlinut ruotsalaishyökkääjä Nicklas Bäckström on jäänyt sivuun Capitalsin toiminnasta loukkaantumisten takia.

Bäckström on käynyt useamman lonkkaleikkauksen läpi viime kausina eikä joukkueen pitkäaikaisen ykkössentterin pelaaminen ole enää ollut sillä tasolla kuin aiemmin.

Gävlestä kotoisin oleva 36 vuotta marraskuussa täyttävä Stanley Cup -voittaja on urallaan pelannut NHL:ssä 1105 ottelua runkosarjaa ja iskenyt hurjat 1033 tehopistettä. Tällä kaudella kahdeksaan otteluun hyökkääjä on paukuttanut vain yhden syöttöpisteen. Tehotilasto on kolme maalia pakkasella.

Bäckström on urallaan iskenyt kertaalleen yli sata pistettä runkosarjassa, kun 22-vuotiaana kaudella 2009-10 hyökkääjä teki 33 maalia ja antoi 68 maaliin johtanutta syöttöä. Tämä on ainut kerta, kun Bäckström on rikkonut sadan pisteen ja 30 maalin rajapyykin. Viiden viimeisen kauden aikana tehopisteitä on syntynyt vain 160 kappaletta 210 otteluun.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL