Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n mestarisuosikin päävalmentaja joukkueen pelistä – ”Se ei ole vielä sitä”

Dallas Starsin päävalmentaja Pete DeBoer.
AOP

NHL:n runkosarjan todella heikosti aloittanut Calgary Flames sai jälleen kärsiä tappion maailman parhaassa jääkiekkosarjassa. Flames taipui kotiyleisönsä edessä yhtä NHL:n suurinta mestarisuosikkia eli Dallas Starsia vastaan. Flames on voittanut runkosarjan ensimmäisten viikkojen aikana vain kaksi ottelua ja on kerännyt pisteitä kolmesta.

Pete DeBoerin valmentama Dallas Stars haki kliinisen vierasvoiton Albertasta. Stars kaatoi Ryan Huskan valmennukseen siirtyneen Calgary Flamesin kovan taistelun jälkeen. Stars oli vahvempi lopulta lukemin 4-3.

Starsin voiton takana oli yksi mies ylitse muiden. Tämä herra oli maalivahti Jake Oettinger, joka torjui yhteensä 43 kertaa ja aiheutti Flamesille jo kuudennen tappion putkeen.

Starsin päävalmentaja DeBoer oli äärimmäisen tyytyväinen joukkueensa esityksestä.

– Olemme tehneet töitä pelin kehittämisen eteen. Me rakennamme sitä koko ajan siihen mitä haluamme. Se ei ole vielä sitä, mitä haluamme, joten siihen nähden kuusi voittoa kahdeksaan kamppailuun on erinomainen saldo.

Starsin maaleista vastasivat Jason Robertson, Evgenii Dadonov, Mason Marchment ja tehot 1+1 iskenyt kapteeni Jamie Benn. Roope Hintz syötti kaksi maalia.

Kapteeni Benn ylisti voitosta maalivahti Oettingeria.

– Hän on ollut jäätävässä iskussa. Me emme ottaisi moniakaan voittoja ilman Oettingerin isoja torjuntoja. Hän on pelannut loistavaa jääkiekkoa heti kauden alusta. Me haluamme tietysti parantaa peliä hänen edessään, päätti Benn.

Flamesin maaleista ottelussa vastasivat NHL-uransa ensimmäisen iskenyt Connor Zary, Andrew Mangiapane ja MacKenzie Weegar.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL