Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com

NHL

Teräväiselle NHL-uran kolmas hattutemppu! – Suomalaisvahti voimaton maalillaan

Teuvo Teräväinen
AOP

Carolina Hurricanes otti tyylipuhtaan 3-0 voiton San Jose Sharksista viime yönä pelatussa ottelussa. Kotijoukkueen tähtipelaaja, Teuvo Teräväinen oli ilmiömäisessä vireessä viimeisteltyään pelin jokaisen osuman. Kyseessä oli miehen NHL-uran kolmas hattutemppu.

Teuvo Teräväinen oli viime yön NHL-kierroksen kuumin suomalaisnimi. Carolina Hurricanesin ykkössentteri teki uransa kolmannen hattutempun mätettyään kolme maalia San Jose Sharksin häkkiin.

Teräväinen aloitti maalinteon avauserässä Hurricanesin pelatessa ylivoimaa. Sebastian Aho laukoi keskustasta painavan kudin, jonka Sharks-vahti, Kaapo Kähkönen torjui eteensä. Seth Jarvis lapioi irtokiekon Teräväiselle, jolla oli helppo työ nostaa limppu tyhjään rysään.

Suomalaistähti iski toistamiseen ajassa 15:10. Kiekko pyöri Sharksin maalin edustalla, jonka jälkeen Dmitri Orlovin tarkka poikittaissyöttö löysi Teräväisen lavan. Tulinen laukaus suoraan syötöstä muutti lukemiksi 2-0 ja Sharksin tehtävä vaikeutui entisestään.

Maalittoman toisen erän jälkeen Teräväinen onnistui vielä kertaalleen kolmannessa erässä. Jarvis merkkautti pelin toisen syöttöpisteen ja tarjoili maalin kulmalla odottaneelle suomalaiselle. Teräväinen leipoi Kähkösen jäihin ja nosti limpun kauniisti maalin kattoon.

Hurricanesille vakuuttava 3-0 voitto, jonka myötä joukkue jatkaa Itäisen konferenssin kuudentena. Kaikki ottelunsa hävinnyt Sharks on Läntisen konferenssin jumbosijalla.