Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Alexander Ovechkinille uran 300. ylivoimamaali! – Washington hävisi

Washington Capitalsin venäläistähti Alexander Ovechkin.
AOP

NHL:ssä pelataan keskiviikon vastaisena yönä Suomen aikaa massiivista 16 ottelun kierrosta. Kaikki 32 joukkuetta pelaavat tällä kierroksella, jossa jokainen ottelu käynnistyy eri aikaan. Ensimmäinen ottelu koko kierroksella käynnistyi jo yhdeltä yöllä Suomen aikaa, kun Washington Capitals isännöi Toronto Maple Leafsia.

Sheldon Keefen valmentama Toronto Maple Leafs otti todella maukkaan vierasvoiton NHL-kierroksella. Maple Leafs kaatoi tulokasvalmentaja Spencer Carberyn johtaman Washington Capitalsin selvin 4-1 -lukemin. Maple Leafsille voitto oli jo kauden neljäs kuuteen otteluun. Capitals on voittanut yhden ottelun viidestä. Pisteitä Yhdysvaltain pääkaupungin joukkueella on kasassa kolme kappaletta.

Ottelussa maalit nähtiin kahden ensimmäisen erän aikana. Maple Leafs karkasi ylivoimalla avauserässä johtoon. Toisessa erässä alta kymmeneen minuuttiin vierasjoukkue paukutti kolme maalia ja karkasi ratkaisevaan 4-0 -johtoon. Toisen erän viimeisillä sekunneilla Capitals sai kuparisen rikki.

Maple Leafsin ykköstähti ottelussa oli kauden seitsemännen maalinsa iskenyt Auston Matthews. Matthews viimeisteli ylivoimalla vieraiden 4-0 -maalin, kun pelikello näytti aikaa 35.07. Puolustaja Morgan Reilly iski avauserässä kauden ensimmäisen maalinsa ja keräsi ottelussa tehot 1+1 Matthewsin tavoin.

Ruotsalaispuolustaja John Klingberg oli tekemässä esityötä Matthewsin maaliin. Syöttöpiste oli Klingbergin kauden viides. Joseph Woll torjui Maple Leafsin maalilla yhteensä 36 kertaa.

Capitalsin ainoasta maalista vastasi ottelun toisen erän lopulla venäläiskapteeni Alexander Ovechkin. Ovechkin iski kauden ensimmäisen maalinsa ylivoimalla Tom Wilsonin loistavasta esityöstä. Maali oli hyökkääjän NHL-uran 823. ja ylivoimalla 300. Capitals on seurahistoriansa aikana tehnyt 3000 ylivoimamaalia, joten venäläinen on vastannut kymmenestä prosentista organisaation ylivoimamaaleista.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL