Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Uskomaton ilta! – NHL:n suomalaistähti paukutti hurjat tehot

Carolina Hurricanesin Pyotr Kochetkov antautui Colorado Avalanchen Artturi Lehkoselle.
AOP

NHL:ssä lauantain jättimäisellä kierroksella nähtiin useat maalijuhlat. Yhdet maalijuhlat tarjoiltiin Denverissä, kun toissakauden Stanley Cup -mestari Colorado Avalanche isännöi Carolina Hurricanesia. Ottelussa nähtiin yhteensä kymmenen maalia ja näistä suomalaisia oli mukana viidessä maalissa. Avalanchen suomalaistähti riehui ottelussa hurjin tehoin.

Jared Bednarin valmentama Colorado Avalanche jatkaa voitokkaalla tiellä tämän kauden NHL:ssä. Avalanche kaatoi kotiyleisönsä edessä Rod Brind’Amourin valmentaman Carolina Hurricanesin tylysti 6-4 -lukemin.

Ottelua Hurricanes johti jo toisen erän puolivälissä 3-2 -lukemin, mutta tämän jälkeen kotijoukkue takoi neljä maalia putkeen ja katkaisi vierasjoukkueen selkärangan.

Avalanchen ykköstähti ottelussa oli tehot 1+3 tehnyt Artturi Lehkonen. Lehkonen nosti ottelussa koko kautensa tehot kuuteen pisteeseen. Mikko Rantanen onnistui kotijoukkueelta myös maalinteossa. Vierailta Jesperi Kotkaniemi aloitti maalinteon avauserän lopulla. Kotkaniemi syötti myös puolustaja Jaccob Slavinin iskemän 6-3 -kavennusmaalin kolmannen erän puolivälissä.

Erikoistilanteet olivat Avalanchen osalta merkittävässä roolissa, sillä joukkue teki kolme ylivoimamaalia ja yhden alivoimamaalin. Logan O’Connor iski kauden kolmannen osumansa, joka syntyi alivoimalla toisen erän alussa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL