Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Upea viimeistely! – NHL-lupaukselle uran avausmaali

Anaheim Ducksin Leo Carlsson osui Dallas Starsia.
AOP

NHL:ssä nähtiin jälleen yksi debytantti, kun Anaheim Ducksin varaama ruotsalaishyökkääjä Leo Carlsson debytoi. Carlsson debytoi Ducksin kotiottelussa Dallas Starsia vastaan. Ottelu kääntyi kovan taistelun jälkeen Ducksin tappioksi, mutta pelissä oli paljon positiivisia elementtejä.

Pete DeBoerin valmentama Dallas Stars otti kauden ensimmäisen voittonsa varsinaisen peliajan kuluessa. Stars kaatoi vieraissa Greg Croninin valmentaman Anaheim Ducksin 3-2 -lukemin.

Yksi Starsin voiton avaimista oli erikoistilannepelaaminen. Stars tappoi kaikki neljä Ducksin ylivoimaa ja onnistui itse kahdesti viidellä ylivoimalla.

– Meidän erikoistilannepelaaminen oli todella hyvää tässä ottelussa ja se on yksi osa meidän identiteettiä, kehui DeBoer.

Starsin ykköstähti ottelussa oli voittomaalin ja tehot 1+2 iskenyt Miro Heiskanen. Heiskanen syötti toisessa erässä Roope Hintzin ja Joe Pavelskin tekemät maalit, ja sinetöi itse voittomaalin kolmannen erän seitsemännellä minuutilla.

Heiskanen oli näkemässä myös parhaalta paikalta, kun Ducksin ruotsalainen huippulupaus Leo Carlsson teki uransa avausmaalin. Carlsson iski 2vs1 -hyökkäyksen päätteeksi hienolla laukauksella Troy Terryn esityöstä Ducksin pelissä 2-2 -tasalukemiin. Terry iski ottelussa 1+1 tehot, sillä hyökkääjä teki joukkueen 1-0 -avausmaalin Trevor Zegrasin ja Pavel Mintyukovin esityöstä avauserässä.

– Tämä oli ihan hyvä peli. Toinen erä ei ollut mikään loistava, meillä ei ollut jalkoja tai muutakaan, mutta kolmannessa jälleen paransimme, kertoi Carlsson.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL