Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n mestarisuosikki hävisi jälleen! – Tällä kertaa heittopussi piti pilkkanaan

Edmonton Oilers taipui Cam Atkinsonin edustamalle Philadelphia Flyersille.
AOP

NHL:n yksi suurimmista mestarisuosikeista tähän kauteen lähdettäessä on ollut Edmonton Oilers. Viime vuonna NHL:n läntisen konferenssin pudotuspeleissä toisella kierroksella Vegas Golden Knightsin kyydissä hyytynyt Oilers on aloittanut kauden vaisusti. Perjantain vastaisena yönä Suomen aikaa joukkue kärsi jo alkukauden kolmannen tappion.

John Tortorellan valmentama Philadelphia Flyers otti maukkaan kotivoiton NHL-kierroksella. Flyers kaatoi kotiyleisönsä edessä Jay Woodcroftin valmentaman Edmonton Oilersin tylysti 4-1 -lukemin ja aiheutti mestarisuosikille jo kolmannen tappion neljään otteluun.

Oilersin kolmesta tappiosta kaksi on tullut Vancouver Canucksia vastaan. Ainut voitto on Nashville Predatorsin vieraista.

Flyers karkasi reilussa 23 minuutissa 2-0 -johtoon Joel Farabeen ja Cam Atkinsonin maaleilla. Toisen erän loppupuolella Oilersin Zach Hyman kavensi ottelun kauden toisella osumallaan, mutta Flyersin oikealta laukova puolustaja Sean Walker vei kotijoukkueen alivoimamaalilla 3-1 -johtoon ennen päätöserää.

– Tämä tuntuu tosi hyvältä. Tykkään pelata kotiyleisön edessä. Se antaa monesti lisää motivaatiota, kun on perhekin kaupungissa ja monet tutut katsomassa. Ainahan se on kiva tehdä maaleja. Sitä varten minä täällä olen, kertasi Atkinson huippuiltaa.

Viimeisen niitin Oilersin arkkuun iski Atkinson illan toisellaan kolmannen erän alussa. Koko viime kauden loukkaantumisen takia missannut hyökkääjä on tehnyt alkukauteen nyt kolme maalia. Atkinsonin 4-1 -maaliin syöttöpisteet menivät Sean Couturierille ja Owen Tippettille. Molemmat keräsivät 0+2 tehot ottelussa.

Edmontonista kotoisin oleva Carter Hart torjui erinomaisesti Flyersin maalilla. Kanadalaiselle kertyi yhteensä 22 torjuntaa. Jack Campbell otti Oilersin maalilla yhteensä 28 koppia.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL