Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n supertoimittajalta hurjaa hehkutusta – Miro Heiskanen voittaa Norrisin!

Dallas Stars taipui Edmonton Oilersille. Miro Heiskanen.
AOP

NHL:n runkosarjaa on pelattu reilu viikko ja kaikki joukkueet on nähty kaukalossa ainakin kertaalleen. Toiset joukkueet ovat aloittaneet kauden erinomaisesti, kun taas joillain on ollut käynnistymisvaikeuksia. Viime kaudella NHL:n läntisen konferenssin finaaleihin edennyt Dallas Stars on pelannut kaksi rangaistuslaukauksiin edennyttä ottelua. Starsille on ollut tuloksena otteluista voitto ja yhteensä kolme pistettä.

Pete DeBoerin valmentama Dallas Stars on pelannut NHL:n runkosarjaa vasta kaksi ottelua. Kotiavauksessa Stars kaatoi St. Louis Bluesin 2-1 -lukemin rangaistuslaukauksiin venyneessä ottelussa.

Kauden toisessa ottelussa Stars taipui viime kevään NHL:n pudotuspelien läntisen konferenssin finaalivastustaja Vegas Golden Knightsille. Golden Knights voitti ottelun rangaistuslaukauksien jälkeen 3-2 -lukemin.

Stars sai kauden toiseen otteluun suomalaissentteri Roope Hintzin takaisin kokoonpanoon. Hintz ei pelannut NHL:n harjoitusleirien aikana yhtään ottelua ja missasi myös avausottelun.

Golden Knightsia vastaan pelatussa ottelussa suomalaispuolustaja Miro Heiskanen sai peliaikaa 24.44 minuuttia, mutta ei tehnyt tehopisteitä. Siitä huolimatta Sportsnetin huipputoimittaja Elliotte Friedman vakuuttui Heiskasen esityksestä.

– Minusta tämä on se vuosi, kun Miro Heiskanen voittaa Norris Trophyn, kertoi Friedman omassa blogissaan Sportsnet.ca -sivustolla.

Viime kaudella Norris Trophyn vei nimiinsä yli sata pistettä runkosarjaan tehnyt Erik Karlsson. Kovimmat haastajat Heiskaselle ovat Cale Makar, Adam Fox, Roman Josi ja Quinn Hughes yhdessä Karlssonin kanssa tällä kaudella.

Heiskanen on urallaan pelannut yhteensä 356 ottelua NHL:ssä ja iskenyt näissä 204 tehopistettä. Viime kaudella suomalainen paukutti 73 tehopistettä 79 otteluun.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL