Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n huippujoukkueelle iso takaisku! – Kanadalaishyökkääjä loukkaantui ikävästi

Los Angeles Kingsin kanadalaistähti Gabriel Vilardi.
AOP

NHL:ssä tämän kauden erinomaisesti aloittanut Winnipeg Jets on saanut karmaisevia uutisia. Joukkueen kesällä hankkima kanadalaishyökkääjä loukkaantui ja on sivussa pitkään. Vamma ei kuitenkaan ole niin vakava, että koko runkosarja oli vaarassa olla ohi.

Rick Bownessin valmentama Winnipeg Jets on aloittanut kauden hyvin. Kolmesta ottelusta Jets on voittanut yhden ja hävinnyt kaksi. Viikonloppuna Jets murskasi kotiyleisönsä edessä Florida Panthersin 6-4 -lukemin, mutta taipui tämän viikon ensimmäisessä ottelussa Los Angeles Kingsille 5-1 -lukemin.

Kingsin kanssa Jets teki merkittävän pelaajakaupan kesällä, kun kanadalaishyökkääjä Pierre-Luc Dubois kaupattiin enkelten kaupunkiin. Vaihdossa Jets sai suomalaishyökkääjä Rasmus Kuparin, Alex Iafallon ja kanadalaishyökkääjä Gabriel Vilardin.

Vilardi on aloittanut kautensa erinomaisesti Jetsin ykköskentässä yhdessä Kyle Connorin ja Mark Scheifelen kanssa. Kingsiä vastaan pelatussa ottelussa kesällä kahden vuoden mittaisen jatkosopimuksen Jetsin kanssa tehnyt pelaaja kuitenkin loukkaantui. Kanadalainen kärsii MCL-jänteen venähdyksestä oikeassa polvessa, joka pitää hyökkääjän sivussa kaukalosta neljästä kuuteen viikkoa ensimmäisen arvion mukaan.

– Se olisi voinut olla paljon pahempikin vamma ja se olisi voinut vaatia leikkaushoitoa. Tämä oli paras mahdollinen skenaario asian ympärillä, kommentoi päävalmentaja Bowness.

Bowness on ollut tyytyväinen hyökkääjänsä edesottamuksiin Jetsissä.

– Tuntuu hirveältä hänen kannaltaan. Hän on ollut heti alusta alkaen iso osa meidän joukkuetta. Vilardi on pelannut ykköskentässä, ykkösylivoimassa ja näyttänyt erittäin hyvältä siinä. Hän harjoitteli todella kovaa läpi kesän ja on löytänyt kemian Connorin sekä Scheifelen kanssa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL