Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Suomalaiset Carolinan johtotähtinä – Antti Raanta vaihdettiin maalille

Carolina Hurricanesin suomalaissentteri Jesperi Kotkaniemi Tampa Bay Lightningia vastaan.
AOP

Carolina Hurricanes palasi voittojen tielle Kalifornian vieraskiertueella. Hurricanes kaatoi vieraskaukalossa maalijuhlien jälkeen San Jose Sharksin. Hurricanes on lokakuussa pelannut kaikkia Kalifornian joukkueita vastaan eikä enää runkosarjan aikana Kaliforniaan palaa. Seuraavaksi joukkue matkaa Seattle Krakenin vieraaksi, josta matka jatkuu Denverin ja Tampan kautta kotiin.

Rod Brind’Amourin valmentama Carolina Hurricanes palasi pitkällä vieraskiertueella voittojen tielle. Brind’Amourin miehistö kaatoi vieraskaukalossa David Quinnin valmentaman San Jose Sharksin tylysti 6-3 -lukemin. Hurricanes teki ottelulle ratkaisun vasta kolmannessa erässä oltuaan tappiolla 3-2 -lukemin 40 peliminuutin jälkeen. Hurricanes iski kuuteen minuuttiin neljä maalia ja ratkaisi pelin.

Vieraiden suomalaispelaajista Jesperi Kotkaniemi jatkoi vahvaa syysvirettään syöttämällä kaksi maalia. Teuvo Teräväinen syötti yhden maalin. Sebastian Aho ei pelannut ottelussa ja Antti Raanta vaihdettiin Frederik Andersenin tilalle ensimmäisessä erässä. Andersen sai avauserässä kiekon maskiinsa. Aho sai ylävartalovamman alkulämmittelyssä, joten suomalaistähti jäi ottelusta sivuun.

– Haluamme olla varovaisia pelaajien kanssa. Kun he eivät olleet sadan prosentin iskussa, niin on parempi vain pysyä pois pelistä, kommentoi Brind’Amour pieniä vammoja.

Raannalle iltapuhde oli helppo, sillä torjuntoja kertyi vain 12 kappaletta. Sharks iski Raannan taakse kiekon kaksi kertaa.

Koko ottelussa Sharksin maaleista vastasivat Fabian Zetterlund, Filip Zadina ja William Eklund. Tomas Hertl syötti kaksi maalia. Edellisessä ottelussa yli 50 kertaa torjunut Mackenzie Blackwood otti 36 koppia.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL